Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

*Hayat*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,059
Uhibbu ile Berrak su akil hastanesinde iki hastadir. Birgun hastanenin yuzme havuzunun etrafinda dolasirken Berrak su aniden suya atlayip en dibe batar. Bunu goren Uhibbu hemen ardindan atlar ve dibe kadar yuzup Berrak su yu kurtarir.

Tabii Uhibbu nun bu kahramanca davranisi hastanede olay olur. Bunu duyan bashekim de Uhibbu nun artik iyilestigini dusunup, hastaneden derhal taburcu edilmesi emrini verir. Islemler yapilir, belgeler cikartilir, Bashekim ayni gun Uhibbu nun yanina gider:

- Uhibbu, sana bir iyi bir de kotu haberim var. Iyi haberim, yaptigin kahramanca davranistan oturu anladik ki akli dengen tamamen yerinde ve boylece hastanemizden taburcu oluyorsun. Kotu habere gelince, kurtardigin hasta, Berrak su, intihar etmis. Az once odasinin banyosunda kendisini asmis bulundu.

Uhibbu gayet sakin yanit verir:

- O intihar falan etmedi ki. Ben onu astim kurusun diye.

:kahkaha::kahkaha:

Berrak_Su

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
44
Takım
Galatasaray
Uhibbu ile Berrak su akil hastanesinde iki hastadir. Birgun hastanenin yuzme havuzunun etrafinda dolasirken Berrak su aniden suya atlayip en dibe batar. Bunu goren Uhibbu hemen ardindan atlar ve dibe kadar yuzup Berrak su yu kurtarir.

Tabii Uhibbu nun bu kahramanca davranisi hastanede olay olur. Bunu duyan bashekim de Uhibbu nun artik iyilestigini dusunup, hastaneden derhal taburcu edilmesi emrini verir. Islemler yapilir, belgeler cikartilir, Bashekim ayni gun Uhibbu nun yanina gider:

- Uhibbu, sana bir iyi bir de kotu haberim var. Iyi haberim, yaptigin kahramanca davranistan oturu anladik ki akli dengen tamamen yerinde ve boylece hastanemizden taburcu oluyorsun. Kotu habere gelince, kurtardigin hasta, Berrak su, intihar etmis. Az once odasinin banyosunda kendisini asmis bulundu.

Uhibbu gayet sakin yanit verir:

- O intihar falan etmedi ki. Ben onu astim kurusun diye.

:kahkaha::kahkaha:
:)
baksen uhıbbuya yaparmısın kıs

tılsımı_kainat

duygusal realist

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Fenerbahçe
HAYAT fakir mi fakir borçlu mu borçlu imiş derken piyango vurmuş ve milyoner olmuş ama iş o ki bi türlü borçlarını vermemiş neyse bi gün alacaklılardan biri dayanamayıp sormuş yaw HAYAT bak eskiden fakirdin bişey demiyorsuk şimdi zengin oldun niye borcunu ödemiyorsun HAYATta bu soruyu duyduktan sonra kasılarak yaw DEĞİŞTİ DEMESUNLAR DİYE CANUMM..

*Hayat*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,059
teşekür ederimm çok haklıyım ama sonra değişti dicekler çok üzülürüm :D:D

Berrak_Su

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
44
Takım
Galatasaray
sıcak bir yaz günü dilsitan,nuryolu,hayat kantine gitmişler.satıcı dilsitana ne istediğini sormuş.dilsitan bir lokum istemiş.dolayısıyla hava çok sıcak olduğu için satıcı lokumları kaldırmış.çok sinirlenip lokumları indirmiş.dilsitana lokumunu verdikten sonra lokumları yukarı kaldırmış.nuryoluna ne istediğini sormuş. nuryoluda bir lokum isteyince adam çılgına dönmüş.tekrar aynı şeyleri yaptıktan sonra lokumları kaldırmadan önce hayata sormuş.çocuğum sende mi bir lokum istiyorsun diye.hayat hayır demiş.adamda rahatlıkla lokumları kaldırmış.sonra hayata sormuş peki sen ne istiyorsun.hayatta:ben iki lokum istiyorum:)

Üst Alt