Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Kurbanım (:
Bir sen çıktın ders alan :kanki:
Çalışkan üye canım :D

Görevimin ilk yıllarında güzel bir gasilhane yapmıştık ve cenazeleri orada yıkıyorduk.daha sonraki yılarda hastahanelerde veya belediyenin cenaze yıkama yerleri çoğaldı ve artık oralarda yıkanıyor.uzun zamandırda yıkamıyorum.
Çok güzel olmuş Uhibbu kardeşim.Hocalığımızın yanında katil olmadığımız kalmıştı sayende katilde olduk.Şükran:hahaha:

Forum katili diyelim biz ona (:
begendiğine sevindim abim :gul:

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Berrak su Bush'La bir araya gelir.

Bush ; ya berrak der sen islami sitelere çok takılıyosun bilirsin :D
-ben cennetlikmiyim cehennemlik mi?

Berrak hiç istifini bozmadan

-öldürdüğünüz insanlar o kadar çokki onlardan size cennette yer kalmayacak !

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
OKuSeni forumda sinirli görenler ;

-Ne oldu başkan almadılarmı seni yönetime demişler :D

Mağlubiyeti yediremeyen Okusen

-Ne münasebet zamanında onları gölge yönetime almadığım için şimdi onlarda beni almıyor demiş :)

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
Uhibbu Dilsitan Lazoğli tren istasyonuna gitmişler. Lazoğli gişeye yaklaşıp bilet almış ve trenin kalkmasına ne kadar zaman olduğunu sormuş. - Bir saat on beş dakika...Dilsitan ve Uhibbuya dönmüş:
- Daha çok var, hadi gidip şu karşıki kafede çay içelim... Oradan buradan derken lâf lâfı açmış... Birden tren düdüğüyle kendilerine gelmişler. Koşarak dışarı fırlamışlar ama, nafile... Tren kaçmış..Sormuşlar:
- Sonraki tren ne zaman?
- Bir buçuk saat sonra... Yine dönmüşer kafeye. Yine çay, yine lâf ve derken yine düdük sesi... Koşmuşlar ama bu defa da treni kaçırmışlar. Bir saat sonra bir tren daha varmış. Dönmüşler kafeye... Ama bu kez uyanık duruyorlar. Trenin sesini duyar duymaz kalkmışlar ve koşmaya başlamışlar. Dilsitan ve Uhibbu; biri bir vagona, diğeri baska vagona zar zor yetişmiş...Lazoğli ise geride kalmış ve yetişememiş... Bir süre dövündükten sonra başlamış katıla katıla gülmeye. Durumu gören istasyon memuru Nuryolu dayanamayıp sormuş:
- Hem treni kaçırdın hem gülüyorsun!
- Ulan nası gülmeyeyim Onlar beni uğurlamaya gelmişti :D

tılsımı_kainat

duygusal realist

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Fenerbahçe
bi gün temel dilsitanın dedesini elinde tutmuş yerde sürükleyerek dilsitanın yanına getirir dilsitan cığlık atarak ne yaptın dedeme boyle diyerek temele sitem eder temelde ula dur da dur da sana anlatayım der olayı ve anlatmaya başlar ....
şincuk biz hastanedeyduk senin ha bu deden hava alcam dedi bende pencereye dogru götürdüm tam o sırada hemsire beni cağırdı onıda pencereye yasladım hem havasını alır hemide beni bekler diye cittum. neyse derken işum bittu celdim bi baktum deden pencereden düşiy yakalayamadım aşağıya düşti manavın cadırlarına oradan zıpladı bakkalın cadırına oradan uçti belediye otobusina oradan uçtitaksiye ula baktım düşmiy vurdum oni daaa

Berrak_Su

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
44
Takım
Galatasaray
tılsımı_kainat okuldan bir gözü şiş olarak dönünce annesi telaşlandı:
-oğlum ne oldu gözüne düştün mü yoksa?
-hayır düşmedim. Arkadaşım hakanla dövüştük.bende yarın onun gözünü şişireceğim.
annesi yatıştırmaya çalıştı:
sakın ha dövüşmek iyi bir şey değil.Ben sana yarın pasta çörek veririm barışırsınız tamam mı
-tamam anneciğim
ertesi gün tılsımı_kainat diğer gözüde şişmiş olarak eve gelmiş.
annesi yine sormuş kim yaptı diye
-anne arkadaşım pasta çöreği çok beğenmiş bitane daha istiyo

Üst Alt