Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

tılsımı_kainat

duygusal realist

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Fenerbahçe
bi gün dilsitan bi karar almış yarın yagmur yagarsa odun kırmaya gıdecegim yagmazsa dereye gidecegim diye gayet iddialı bir sekilde konusmuş... arkadası uhibbu yapma etme bi insaallah de mubarek ne olur.. dilsitan ya ne inşaallah yarın yagmur ya yagar ya yagmaz deyip uyumuslar kardesler...derken sabah olmus bakmıs hava guneslı yataktan kalkar kalmaz uhibbuya bakıp bak ben sana demedımmı dermişcesine bakmış...tam o sırada kapı çalınmış

jandarma_
dilsitan burdamı bizimle karakola gelecek demiş
dilsitan
neden ne olduki

jandarma kapıyı kırmıs girmiş almıs dilsitanı akşama kadar hem dayak hem işkence vermiş gelirkende yagmur yagmıs sıılsıklam bir sekilde eve varmıs...

kapıya vurmus
uhibbu kim o deyince dilsitanda
İNSAALLAH BENİM:)))
hakkını helal et dilsitan:

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Burda bi yanlışlık var
Onla ben bir araya gelsek farklı davranmayız :D

dilsitan

Ya HaY

Aldığı Beğeniler
9,655
Takım
Galatasaray
helal olsun kardesim(:

Oymakbeyi tilsimli kainat izci çocukları uhibbu dilsitan, hayat, nuryolu toplayıp sordu:
– Söyleyin bakalım izcileeer, dün ne gibi bir iyilik yaptınız? Nasıl bir faydanız dokundu milletimize?
– Yaşlı bir kadının karşıdan karşıya geçmesine hep birlikte yardım ettik efendim.
– Hepiniz mi?
– Evet efendim, hepimiz birden.
– Neden?
– Kadın karşıdan karşıya geçmek istemiyordu da ondan efendim!

Aynaa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
11
Ayna otobüste telefonda konuşuyomuş
Otobüs yolcuları Aynayı uyarmış
-Otobüste telefonla konuşmak yasaktır !
Ayna
-Nun otobüste konuşmak yasakmış sen konuş ben dinliyorum demiş
:D

Ben konuşmadan durmam ki ,hele de karşımdaki nunsa:) Yolcular indiririm aşağıya ben konuşmama devam ederim:D

Üst Alt