Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

S&S 15

EHLİ HİZMET

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Fenerbahçe
ben bu güne kadar hiçbir şekilde hiçbir cemaati eleştirmedim ama bu mustafa islamoğlu denen vatandaş haddini çok aşmış ayetleri kendi hevası yönünde yorumlayan birine tasavvuf erbabına hizbüşşeytan diyen siz peygambere çok fazla muhabbet , sevgi besliyorsunuz diyen bir kişilik yoldan çoktaaan çıkmıştır araştırın ve görün çok merak ederseniz. o görüşe göre imamı rabbani , mevlana, gavs-ı geylani , akşemsettin , hacı bayram-ı veli , aziz mahmud hüdayi , ve buna benzer tasavvuf erbabı zatlar ile ona tabi olanlar aşırılıkla itham edilirse ben bu insanın imanından şüphe ederim allah fitnesinden cümle ümmeti muhammedi korusun. ben size al-i imran suresi 7. ayetin mealini okumaya davet ediyorum yorum size ait allah hidayet etsin.

Katre-i Matem

Men câle nâle.

Aldığı Beğeniler
49
Takım
Fenerbahçe
Bu konuyu destekçi olarak Cübbeli Ahmet Hoca'nın reddiye niteliğindeki açıklamaları var dinlemenizi tavsiye ederim eğer bulabilirsem eklerim inşaALLAH bu şahsın bozuk fikri ve inançları çoktur lakin sohbetlerinde çok sinsice empoze ettiği için bilgisi olmayan şahıslar aldanıyor vehhabi zihniyetine sahip efgani mezhebine mensup bir şahıs 3 Muhammet adlı kitabı ile bunu zaten bağıra bağıra yazmıştır.Eyvallah kardeşim yüreğine dert uğramasın.

edebyahu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
velen ecide mindüünihi mültehedaa ondan başka sığınak da bulamam

Üst Alt