Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bastim da kirildi igdenin dali vay dali
Kötüye düsenin böyl'olur hali diller diller
Oynaksin diller diller
Kaymaksin diller diller
Açilsin güller güller
Açilsin kollar kollar
Ne bilsin eller eller
Narinay ninay nay narinay
Narinay ninay nay
Bastim da kirildi klavyenin tusu vay tusu
Foruma düsenin böyle 'olur hali diller diller
Oynasin oyunlar oyunlar
katilsin yeniler yeniler
Açilsin konular konular
Ne bilsin eller eller
Narinay ninay nay narinay
Narinay ninay nay
Ben Sizi bugüne kadar hiç kırdımmı? Evet kırdım Kırdıklarım içinde özür dilerim.
Meçhul Şarkıcı - Seni Çok Seviyorum
Anılar karşımda dans eder Gözlerin düşer yüreğime Geceler sensiz gelir geçer Sen şimdi uzak şehirlerde
Nasıl sevdim seni Nasıl düştüm yangınlara Nasıl sevdim seni Nasıl kandım yalanlara
Aşkın başın almış durmaz,yıllar geçiyor Hasret dile gelmez yavrum,dünya biliyor Anlamadın ki onca zamana rağmen Şarkıların hepsi sana duy bak ne diyor
Seni çok seviyorum Seni çok seviyorum Ne olur dön gel bana Seni çok seviyorum
Hayalperest Türkücü - Seni Çok Uhibbu
Üyeler forumda yorum yapar Sözleri dağlar yüreğimi Geceler yorumsuz gelir geçer Site bazen ulaşılmaz serverlarda
Nasıl sevdim seni Nasıl düştüm yangınlara Nasıl sevdim seni Nasıl yandım sevdalara
Yenidendoğuş başın almış durmaz, yıllar geçiyor 3 temmuz dile gelmez yavrum, İstanbul biliyor Anlamadın ki onca yoruma rağmen Üyelerin hepsi sana duy bak ne diyor
Yenidendoğuşu çok Uhibbu Yenidendoğuşu çok Uhibbu Ne olur koş gel Yenidendoğuşa Yenidendoğuşu çok Uhibbu
* Uhibbu mana olarak "seviyorum" demek bilmeyen için