Aklıma şarkı gelmiyo:) Fon müzik yorumla :D
İsrâ "Özlem"imsin Üyelik Tarihi 22 Eki 2010 Mesajlar 6,128 Aldığı Beğeniler 12,753 Konum Kdz.Ereğli Takım Galatasaray 1 Haz 2011 #81 DURUBEY.' Alıntı: Aklıma şarkı gelmiyo Genişletmek için tıkla ... Fon müzik yorumla
uhibbu YD Üyesi Üyelik Tarihi 4 Eki 2007 Mesajlar 18,383 Aldığı Beğeniler 39,770 Konum istanbul Takım Galatasaray 1 Haz 2011 #82 -Hira-' Alıntı: vayy vayy olur mu hic öyle sey bitanesiii geldim geldim Genişletmek için tıkla ... Hiç olmasın zaten hoşgeldin
-Hira-' Alıntı: vayy vayy olur mu hic öyle sey bitanesiii geldim geldim Genişletmek için tıkla ... Hiç olmasın zaten hoşgeldin
makbergülü1 ~~makbergülü~~ Üyelik Tarihi 1 Eyl 2010 Mesajlar 776 Aldığı Beğeniler 10 Takım Galatasaray 1 Haz 2011 #83 habibim bende geldim..huhuuu)
uhibbu YD Üyesi Üyelik Tarihi 4 Eki 2007 Mesajlar 18,383 Aldığı Beğeniler 39,770 Konum istanbul Takım Galatasaray 1 Haz 2011 #84 makbergülü' Alıntı: habibim bende geldim..huhuuu) Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn Çok sevindim :gul:
makbergülü' Alıntı: habibim bende geldim..huhuuu) Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn Çok sevindim :gul:
makbergülü1 ~~makbergülü~~ Üyelik Tarihi 1 Eyl 2010 Mesajlar 776 Aldığı Beğeniler 10 Takım Galatasaray 1 Haz 2011 #85 hoşbulduuuuuuuuumm..habibim, valla baktım uzaktan takip etmek daha zor...yeter bu kadar hasret dedim..
hoşbulduuuuuuuuumm..habibim, valla baktım uzaktan takip etmek daha zor...yeter bu kadar hasret dedim..
uhibbu YD Üyesi Üyelik Tarihi 4 Eki 2007 Mesajlar 18,383 Aldığı Beğeniler 39,770 Konum istanbul Takım Galatasaray 1 Haz 2011 #86 iyi yaptın belliydi yokluğun
makbergülü1 ~~makbergülü~~ Üyelik Tarihi 1 Eyl 2010 Mesajlar 776 Aldığı Beğeniler 10 Takım Galatasaray 1 Haz 2011 #87 şişt çaktırmaa.. thanks alot.... mustafa abi duymasın bu arada...
İsrâ "Özlem"imsin Üyelik Tarihi 22 Eki 2010 Mesajlar 6,128 Aldığı Beğeniler 12,753 Konum Kdz.Ereğli Takım Galatasaray 1 Haz 2011 #88 makbergülü' Alıntı: şişt çaktırmaa.. thanks alot.... mustafa abi duymasın bu arada... Genişletmek için tıkla ... Çakmaz o çakmaz merak etmeyin
makbergülü' Alıntı: şişt çaktırmaa.. thanks alot.... mustafa abi duymasın bu arada... Genişletmek için tıkla ... Çakmaz o çakmaz merak etmeyin
makbergülü1 ~~makbergülü~~ Üyelik Tarihi 1 Eyl 2010 Mesajlar 776 Aldığı Beğeniler 10 Takım Galatasaray 1 Haz 2011 #89 altaymustafa' Alıntı: Çakmaz o çakmaz merak etmeyin Genişletmek için tıkla ... ...biliyordum çakmayacağını zatiii..
altaymustafa' Alıntı: Çakmaz o çakmaz merak etmeyin Genişletmek için tıkla ... ...biliyordum çakmayacağını zatiii..
uhibbu YD Üyesi Üyelik Tarihi 4 Eki 2007 Mesajlar 18,383 Aldığı Beğeniler 39,770 Konum istanbul Takım Galatasaray 8 Haz 2011 #90 Aynı yoldan geçmişiz biz Aynı sudan içmişiz biz Yazımız bir kışımız bir Aynı dağın yeliyiz biz Şarkılar bir türküler bir Hep beraber söyleriz biz Halaylar bir horonlar bir Aynı sazın teliyiz biz Gönüller bir dualar bir bİr Allahın kuluyuz biz Has bahçemiz yurdumuzdur Aynı bağın gülüyüz biz Haydi bi daha bidaha bidaha hep beraber söyleyelim vur şu davula bidaha bidaha Hem çoşup hem söyleyelim. Aynı yoldan geçmişiz biz Aynı googledan tanışmışız biz Yazımız kışımız bir Aynı forumun üyeleriyiz biz Konular bir üyeler bir Hep beraber yazarız biz Yöneticiler bir üyeler bir Aynı forumun gülüyüz biz Gönüller bir dualar bir bİr Allahın kuluyuz biz Yenidendoğuş yurdumuzdur Aynı forumun gülüyüz biz Haydi bi daha bidaha bidaha hep beraber söyleyelim gir şu siteye bidaha bidaha Hem çoşup hem söyleyelim.
Aynı yoldan geçmişiz biz Aynı sudan içmişiz biz Yazımız bir kışımız bir Aynı dağın yeliyiz biz Şarkılar bir türküler bir Hep beraber söyleriz biz Halaylar bir horonlar bir Aynı sazın teliyiz biz Gönüller bir dualar bir bİr Allahın kuluyuz biz Has bahçemiz yurdumuzdur Aynı bağın gülüyüz biz Haydi bi daha bidaha bidaha hep beraber söyleyelim vur şu davula bidaha bidaha Hem çoşup hem söyleyelim. Aynı yoldan geçmişiz biz Aynı googledan tanışmışız biz Yazımız kışımız bir Aynı forumun üyeleriyiz biz Konular bir üyeler bir Hep beraber yazarız biz Yöneticiler bir üyeler bir Aynı forumun gülüyüz biz Gönüller bir dualar bir bİr Allahın kuluyuz biz Yenidendoğuş yurdumuzdur Aynı forumun gülüyüz biz Haydi bi daha bidaha bidaha hep beraber söyleyelim gir şu siteye bidaha bidaha Hem çoşup hem söyleyelim.