Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Beste

Dert etme Duâ et..

Aldığı Beğeniler
18,751
Takım
Galatasaray
MasAllah barekAllah. Cok tatli, Allah anali babali saglikli bir ömür nasip etsin insAllah.

seylan_54

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,393
Maşallah. Bahtı açık olsun, Allah analı babalı büyütsün inşallah..

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056
yine ne muziplik var olayda dedim ama bunu tahmin edemedim... Çok şeker Allah iki cihan istikameti versin inş..

bende bebek kokusunun ıslak mendilleri bastırdığı görüşünde olan zevata katılıyorum... ama beni daha çok keyiflendiren ayacıklarını elcaaazlarına dokunup okşamak... pamucuktur onlar şimdi :)
bahtı açık olsun ne diyelim başka.

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
yine ne muziplik var olayda dedim ama bunu tahmin edemedim... Çok şeker Allah iki cihan istikameti versin inş..

bende bebek kokusunun ıslak mendilleri bastırdığı görüşünde olan zevata katılıyorum... ama beni daha çok keyiflendiren ayacıklarını elcaaazlarına dokunup okşamak... pamucuktur onlar şimdi :)
bahtı açık olsun ne diyelim başka.

Dün akşam geniş aile olarak markete gittik:) markette ağlayınca paketinden çıkardık:) kucağıma ben aldım.. tavana bakıyor ışıklara bakıyor ortamı tanımaya çalışıor:) öldük gülmekten:):) bebek doğalı bende ne sinir kaldı ne stres kaldı:) süper bişi.. zamanı gelince bende boy boy sürüyle yapcam inşalah:)

*zehra*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
38
Takım
Diğer
sürüylemi hiç sanmam dışardan sevmesi kolay duru hele bir senin olsun gece gündüz bak bakalım ne oluyo en fazla iki tane dersin :)))))

dilsitan

Ya HaY

Aldığı Beğeniler
9,655
Takım
Galatasaray
oyy masaallah masaallah
Allah anali babali amcali büyütsün
bahti acik olsun insaallah

bebekler bi baska oluyor yaa

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
hayatımda gördüğüm ikinci güzel bayan:)

birincisinin adı msn adresimin tersten okunup bir harfinin çıkarılışında gizli:)

Üst Alt