Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

NuRLuİnCİ

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Diğer
arkadaşlar merak ettim de forumda hafız olan yada şuanda hafızlık yapan kardeşler varmı?

Hafızlık yaparken hocamız bize hep şu sözü söylerdi..
HAFIZ OLMAK KOLAY AMA HAFIZ ÖLMEK ZORDUR.
Rabbim muhafaza etmeyi nasib etsin inşaallah
selametle...

*_NaZLı_*

(*_BABASININ_KIZI_*)

Aldığı Beğeniler
2,357
Takım
Diğer
Hafiz nİklİ abİmİz var ama hafizmi bİr bİlgİm yokkk malesef...

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Hafız_70 abi var sanırım kendisi hafız

nehar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
Takım
Galatasaray
37 yaşın dayım ve geçen sene bitirdim fafızlığımı çok şükür rabbim ömrümün sonuna kadarda muhafız olmayı nasib etsin bu dünyadada ahirettede utandırmasın...yapan kardeşlerimede rabbim yardım etsin allah zihin açıklığı versin...

*_NaZLı_*

(*_BABASININ_KIZI_*)

Aldığı Beğeniler
2,357
Takım
Diğer
37 yaşın dayım ve geçen sene bitirdim fafızlığımı çok şükür rabbim ömrümün sonuna kadarda muhafız olmayı nasib etsin bu dünyadada ahirettede utandırmasın...yapan kardeşlerimede rabbim yardım etsin allah zihin açıklığı versin...

maşallah Allah daim muafvak kılsın görevinizde nehar kardeşim...Allah yolundan kimseyi ayırmasın...

efruz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Maşaallah. Ben de olabilseydim keşke. Hafızlığınız kaç yıl sürdü diye sorsam sakıncası yoktur herhalde..

nehar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
Takım
Galatasaray
tabiki sora bilirsin 5 yıl ama bunu bir ömre yayma niyetinteyim.HZ ömer 28 senede hafız olmuş tabi onlar ezberleyip hayatlarına tatbik etmeden başka ayete geçmezlermiş yapmak isteyen arkadaşlar hiç durmasın başlasın herkeze tavsiye ederim...

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
ben değil amma acizane benimde 2 kızım hafız...

Üst Alt