allah Razi olsun hafiz kardesimtaşıdım kardeşim.vakkas kardeşimizinde dikkatine....![]()
tesekkÜrler
allah Razi olsun hafiz kardesimtaşıdım kardeşim.vakkas kardeşimizinde dikkatine....![]()

Kelime-i şehadet getirelim........! konusunu da dını ıcerıklı yazılara tasısak guzel olur kanısındayım
cunku bence bı anket konusu degıl
anketler bolumunde sabıt kalmıs dostlarrr
Mozilla Firefox ile giriş yapıyorsanız kelebeklerden dolayı yapıyor onu, yeni temada düzelteceğiz inş.valla ben yeni yeni geliyorum fakat
üye girişi yapmak için portal da iki yer bulunuyor
sağ üst te ve onun hemen altında
ben üst tekinden giriş yapamıyorum
neden acaba????
Taşındıhttp://www.yenidendogus.net/anket/3017-en-son-okududhunuz-kytap-nedyr-10.html#post198631
bu konuyu anketlerden alsak da kıtap bolumune sabıtlesek nasıl oılur dersınız![]()

Sanırım bir karışıklık var, siz mesajlarım silindi diyorsunuz fakat admin panelinden logları incelediğim zaman mesajlarınızda bir değişiklik yapılmadığı görünüyor. Tekrar silinen bir konunuz olursa başlığı ile beraber özel mesaj atın bakalım duruma.Arkadaslar benmide bir sorunum var
bazi arkadaslarim kirila bilirler ben dogruyu sÖylerim
yani gÖrevli bazi arkadaslara biseyler soruyoz malesef bizi hic takmiyolar
ki :eger istenmiyosak burda bir daha girmeyiz
konularimiz yorumlarimiz silindi biliyom ben ama Önemli diyil
insan bir bilgi verir en azindan
egerki benim burda var ligimdan birileri rahatsiz oluyorsaki sayet
ben bir daha girmem gercekten bu kadar vurdum duymazlik yapmayinlÜtfen
gÖrevli veya sorumlu yazilmis isileriniz tabiki size sorucaz bilmedigimiz seyleri
inanki kendimi aptal yerine koydum
Öyle gÖrÜnyor acikca neyse bos verelim
saygilar
Bence güzel fikir, aktifliğin artmasını da sağlar. İşi üstlenirim dersen daha da iyi olurDün gece aklıma geldi de..forumda yarışma yapmıyoruz hiç
forumumuzda malum şair yürekli kalemi kuvvetli dostlar var..
mesela en basitinden bir şiir yarışması duzenleyebılırız dıye dusundum ben...
katılanlar kendı sıırlerını paylasıcaklar..ve katılım gerceklestıkten sonra bellı bır sure zarfında oylamaya sunulacak..ve oylama suresı sonlandıgında da bırıncımız ortaya cıkmıs olacak..
renk katar foruma dıye dusunuyorum..
sizin fikriniz nedir![]()