Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

TebessüM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
FOSİL NEDİR ?
Jeolojik zamanlarda yaşamış olan canlıların tortul kayaçlar içinde taşlaşmış olarak bulunan her çeşit kalıntı ve izine FOSİL adı verilir. Fosiller, bugün yaşayan bir çok grubu temsil ettikleri gibi, soyları tümüyle ortadan kalkmış grupları da tanımamıza yardımcı olurlar. Bilinen en eski fosiller günümüzden 3.6 milyar yıl önce yaşamış olan fotosentetik siyanobakterilerdir (mavi-yeşil algler).

cüneyd-i

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Orjinal Yazarı iLkay
Jeolojik zamanlarda yaşamış olan canlıların tortul kayaçlar içinde
taşlaşmış olarak bulunan her çeşit kalıntı ve izine FOSİL adı verilir.
bilgimize...

güzel bir yazı idi..
Allah razı olsun...

...yazı hakikaten güzeldi...böyle bilimsel,sürükleyici,renkli üslupları seviyorum...

eslem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Orjinal Yazarı TebessüM
FOSİL NEDİR ?
Jeolojik zamanlarda yaşamış olan canlıların tortul kayaçlar içinde taşlaşmış olarak bulunan her çeşit kalıntı ve izine FOSİL adı verilir. Fosiller, bugün yaşayan bir çok grubu temsil ettikleri gibi, soyları tümüyle ortadan kalkmış grupları da tanımamıza yardımcı olurlar. Bilinen en eski fosiller günümüzden 3.6 milyar yıl önce yaşamış olan fotosentetik siyanobakterilerdir (mavi-yeşil algler).

Allah razı olsun abla cidden bilmiyordum aydınlatdığınız için teşekkürler :)

TebessüM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Orjinal Yazarı cüneyd-i
Orjinal Yazarı iLkay
Jeolojik zamanlarda yaşamış olan canlıların tortul kayaçlar içinde
taşlaşmış olarak bulunan her çeşit kalıntı ve izine FOSİL adı verilir.
bilgimize...

güzel bir yazı idi..
Allah razı olsun...

...yazı hakikaten güzeldi...böyle bilimsel,sürükleyici,renkli üslupları seviyorum...

aynen....

Üst Alt