Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Hekimoglu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
191
- Funny how a $20 bill looks so big when you take it to the Mosque, but so small when you take it to the market.

- Funny how long it takes to do Zikr for an hour, but how quickly a team plays 60 minutes of basketball.

- Funny how long a couple of hours spent at the Mosque are, but how short they are when watching a movie.

- Funny how we can't think of anything to say when we pray, but don't have difficulty thinking of things to talk about to a friend.

- Funny how we get thrilled when a baseball game goes into extra innings, but we complain when a "Tarahvi" during Ramadhan is longer than the regular time.

- Funny how hard it is to read a Para in the Quran, but how easy it is to read 100 pages of a best selling novel.

- Funny how people want to get a front seat at any game or concert, but scramble to get a back row at mosque so that they can scramble out fast.

- Funny how we need 2 or 3 weeks advance notice to fit a Mosque event into our schedule, but can adjust our schedule for other events at the last moment.

- Funny how hard it is for people learn a simple Preaching well enough to tell others, but how simple it is for the same people to understand and repeat gossip.

- Funny how we believe what the newspaper says, but question what the Quran says.

- Funny how everyone wants to go to heaven provided they do not have to believe, or to think, or to say, or do anything.

- Funny how you can send a thousand 'jokes' through e-mail and they spread like wildfire, but when you start sending messages regarding Allah, people think twice about sharing.

FUNNY, ISN'T IT?

Are you laughing? Are you thinking?
Give thanks to Allah for He is good & Mercifull!

eslem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
hiç de gülünç de il gerçekden a lancak halımıze gülüyoruzya :(

ne kadar yazıkki camiden 20$ bir fatura gelse baya ı buyuk görünüyor ama aynı fatura marketden dolayı küçük görünüyor. :(

zikir için harcanan zaman uzun geliyor ama 60 dk bir maç ne kadarda kısa geliyor :(

:( :( :(

Allah razı olsun abi bizlerle paylaşdı ın için ..

Ş

ŞEVVAL

Guest
what ?( ?( BİŞEY ANLAMADIM CAHİLLİĞİN GÖZÜ KÖR OLSUNN 8) 8) 8)

keremm

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Galatasaray
Orjinal Yazarı eslem
hiç de gülünç de il gerçekden a lancak halımıze gülüyoruzya :(

ne kadar yazıkki camiden 20$ bir fatura gelse baya ı buyuk görünüyor ama aynı fatura marketden dolayı küçük görünüyor. :(

zikir için harcanan zaman uzun geliyor ama 60 dk bir maç ne kadarda kısa geliyor :(

:( :( :(

Allah razı olsun abi bizlerle paylaşdı ın için ..
yukarıdakı yazıdan bir şey anlamadım.
ama eslem kardeşimin dedikleri gerçekten düşündürücü.birde tv başında harcadıgımız zamanı düşünelim.saatlerce hareketsiz oturabiliyoruz,ama 20 dakikalık tefekküre zaman ayıramıyoruz.

eslem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Orjinal Yazarı ŞEVVAL

canım anlayabildi im kadarını yazdım okumadınmı =)

keremm

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Galatasaray
Orjinal Yazarı eslem
Orjinal Yazarı ŞEVVAL

şevvalın suçu yok yazdıgınız saate dikkat ederseniz aynı dakikada cevap vermişsiniz.dogal olarak yazınızı okuyamamış.
:D

eslem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Orjinal Yazarı keremm
yukarıdakı yazıdan bir şey anlamadım.
ama eslem kardeşimin dedikleri gerçekten düşündürücü.birde tv başında harcadıgımız zamanı düşünelim.saatlerce hareketsiz oturabiliyoruz,ama 20 dakikalık tefekküre zaman ayıramıyoruz.

kesinlikle kardeşim çok haklısın ..
ben kursda okurken hocalarımız kursa bişi gerekirdi bizden para isterleri ve bazı aileler karşı çıkarlardı hem aylık veriyoruz hemde paramı verce iz ayrı ..ama bu kişiler devlet okullarında okuyan çocukları için okulun temizlikçisine kadar para verirler yeterki o lum okusun diye ama di er tarafı düşünen yok halbukı orasıda Allahın yolu ..
biz insanlara mevlamızın yoluna harcıyca ımız para,zaman vs bunlar çok gelir ama bu dunya için harcanan zaman paranın haddi hesabı yok.. :(

eslem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Orjinal Yazarı keremm
Orjinal Yazarı eslem
Orjinal Yazarı ŞEVVAL

şevvalın suçu yok yazdıgınız saate dikkat ederseniz aynı dakikada cevap vermişsiniz.dogal olarak yazınızı okuyamamış.
:D

hıım dakikaya dikkat etmemişim :)

Ş

ŞEVVAL

Guest
Orjinal Yazarı eslem
Orjinal Yazarı ŞEVVAL

evet şimdi gördümm..kız maşallah ALLAH NAZARLARDAN SAKLASINNN..noluyoruz yafff sen baya ilerlemişsin kız okul başlasın bak görürsün ingilizcemi artık beraber şifreli şeyleri ingilizce konuşuruz yaaa sevdim ebn bu ingilizceyiii:)bide orda yazılanlar için ALLAH razı olsun hekimo lu kardeşimmm...eslem sölediklerine aynen katılıyorummm..bu dünya için yaptı ımız fedakarlıkların yarısını öbür taraf için yapsak ne güzel olurdu..

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
Are you laughing? Are you thinking?
Give thanks to Allah for He is good & Mercifull!

IN THE NAME OF ALLAH THE MERCIFUL THE COMPASSIONATE!!!!!!!!!!!

Üst Alt