Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49

nurum teyzemmmm canımınıcı teyzecımm...varlıgın varlıgıma sunulan essız armaganlrdan bırı...ne mutlu yuregne sen gıbı guzellıkler dusunlere..senı tanımak ...teyzem olman...destegın...duaların...varlıgın essız guzellık...elhamdulıllah..
hayrlı huzurlu saglıklı rıza ı Ilahıye uygun nıce senelere....torunlarınla..sevdıklerınle...hep beraber...
senıı cok sevıorum teyzemm

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
canım meleğim ne kadar nazik kibar vede ince düşüncelisin .. RABBİM senin cennetiyle cemaliyle müjdelesin sağolasın var olasın..ayrıca göndermiş olduğun cep mesajı da aldım onun içinde çokkk tşk ederim.. seni arıyacağım geç oldu diye aramadım canım...

Mertcan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Forum sahibi iyiki sende varsın değerl arkadaşım

Allah razi olsun böyle bir forum açtığın için tşk

yüreğine gönlüne sağlık

@Cihan**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Beşiktaş
teyzem nice mutlu huzurlu saglikli sihatli iman dolu senelere..
rabbim yeni yilinda sana mutluluk guzellik nasib etsin ..

rabim sendne razi olsun .. =)

:birthday:

bypolat

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Fenerbahçe
ABLAM RABBİM HAYIRLI ,BOL RIZIKLI ÖMÜRLER VERSİN.RABBİM SENİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN ABLAM.SEVDİKLERİNLE BERABER NİCE MUTLU SENELE GEÇİRMEN DİLEĞİYLE.

RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN...

Aysecan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Galatasaray
Sevdiklerinle neseli, huzurlu, saglikli, imanli bir ömür gecirmeni diliyorum Rabbimden. Dogum günün kutlu olsun bacim. ALLAH cc seni ailene ve sevenlerine bagislasin ins. s.a

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Mutlu yıllar abla yeni yaşın hayırlı olsun :)
:birthday:

hediye.gif

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
Mertcan,@Cihan**,Aysecan,bypolat ,onur KARDEŞLERİM HEPİNİZDEN ALLAH CC RAZI OLSUN MEVLA HEPİMİZE İSLAMI YAŞAMAK VEDE YAŞATMAK İÇİN HAYIRLI UZUN ÖMÜRLER VERSİN İNŞALLAH

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
ORiJiNAL YAZARI : fzehra
canım meleğim bu kadar nazik kibar vede ince düşüncelisinki RABBİM senin cennetiyle cemaliyle müjdelesin sağolasın var olasın..ayrıca göndermiş olduğun cep mesajı da aldım onun içinde çokkk tşk ederim.. seni arıyacağım geç oldu diye aramadım canım...

amınnn ecmaınn teyzecım...cumlemıze ınsallah....ıyıkı varın ıyıkı tanıyoruz sızi teyzemm :)

sürmeli

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
26
Takım
Diğer
Teyzecim Rabbim hayırlı imanlı uzun ömürler nasip etsin yeni yaşın hayırlı olsun ellerinden öperim :p

Üst Alt