Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

mabed

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
20
Kalbime doğru eğiliyorum, sesini duyabilmek için. Rahmet damlalarının arasında nice sesler geliyor sanki derinden. Evet duyuyorum Irak'ın bağrında babasız kalan çocuğun yürek dağlayan feryadını. Duyuyorum Filistin in suçu sadece Müslümanlık olduğu için işkence gören saliha kadınlarının, ölen eşinin, çocuğunun ve en önemli sessiz kalan Müslümanların duyabilmesi için var gücüyle haykırışını&

Duyuyorum yıllar yılı ezan sesinden çok bomba, top , tüfek sesi duyan, kanı akmadan boğazına lokma girmeyen çeçen yaşlılarının rabbimize yakarışını!...

Ama neden bu vurdumduymazlık? Hani ahde vefa gösterecektik? Asr-ı saadetteki kardeşlik halkasını büyütüp büyütüp yaşatacaktık& Hani doğuda bir Müslümanın ayağına diken batsa, batıdaki Müslüman ında canı acıyacaktı? O denli alışmış, o denli duyarsızlaşmışız ki; en basiti, dualarımızda bile onları hatırlamıyoruz. Sıcak evimizde, sıcak yemeğimizle, ailemizle mutlu mesud yaşarken, nasıl hatırlarız ki o evi barkı, çoluk çocuğu perişan, ırzları korumasız mazlum Müslüman kardeşlerimizi? Halbuki sıcak yaz gününde, içtiğimiz bir bardak soğuk suyun hesabını vermek durumundayız.

Gaflet uykusuna öyle derin dalmışız ki, en yakınlarımızın bile derdi ile dertlenmiyoruz.

Ya Rabb! Halimiz sana ayan. Ancak mağfiret eden sensin, hidayette erdirende sensin.

Rabbimiz! Bize senin razı olduğun hayatı nasib et, bizi bu hayıt yaşamaya razı et. İçimizden senin sevgini, Resül'ünün sevgisini ve kardeş sevgisin eksiltme.

Şüphesiz Allah (c.c) sabredenlerle beraberdir.

DuaM

cici anne :)

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Galatasaray
Ya Rabb! Halimiz sana ayan. Ancak mağfiret eden sensin, hidayette erdirende sensin.

Rabbimiz! Bize senin razı olduğun hayatı nasib et, bizi bu hayıt yaşamaya razı et. İçimizden senin sevgini, Resül'ünün sevgisini ve kardeş sevgisin eksiltme.

Amin.. Canımm yüreğine sağlık....

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
Gaflet uykusuna öyle derin dalmışız ki, en yakınlarımızın bile derdi ile dertlenmiyoruz.

yüreğine sağlık çok güzeldi..

MEVLAM tüm islam alemini gaflet uykusundan uyandirip,onun rızasına yönelik hayatlarını yaşayan muminlerden etsin..

Not:ablam bu arada avatarin cok hos..

mabed

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
20
bu avatarı ne zamandır eklemek istiyodum bi türlü olmamıştı nasip bu günlere imiş begendiğine sevindim abi:) ;)

HACI BORAN

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
allah razı olsun bacısı bu paylasım icin...

Bir_Katre

RAHMETLE ANIYORUZ DEĞERLİ KARDEŞİM

Aldığı Beğeniler
50
Takım
Galatasaray
Allah razı olsun kardeşim elelrine ve yüreğine sağlık...selam ve da ile...

MuhacirEnsar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
40
Takım
Fenerbahçe

[BLINK]allah razi olsun......[/[/BLINK]B]

Üst Alt