Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

semerkand

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
40
Takım
Diğer
SEMERKAND.jpg

Biz bu dergiyi (Semerkand yayınlarını) dini İslam için, insanların eğitimi için, hem de tekkenin ihtiyaçlarını karşılamak için çıkarıyoruz.

Sofiler geliyor çorba lazım, ekmek lazım, yatak lazım, bunlar için para lazım. Parasız olmuyor, dünya için de çalışmak gerek, hizmetin devamı içinde paraya ihtiyaç vardır, bunun gibi dünya için çalışmak ameli salihtir.

Yoksa bize para lazım değil.
Biz malımızı, canımızı, devletimizi (malımızı mülkümüzü), elbisemizi sofilerin ayaklarının altına atmışız. Bu tarikatı aliyenin gayesi hizmettir.

Peygamber (A.S.)’ın yolunda çalışıyoruz, siz bizim dergimiz için çalışıyorsunuz.

Biz sizden memnunuz.

Gavs (K.S.A.) buyuruyor, onun zamanında bir hırsız varmış, çevre köylerden bal çalarmış, sen bu balı nerden alıyorsun demesinler diye içinde arı olan bir kovan da çalıp getirmiş. Arılara demiş ki siz vız vız yapın ben balı bulup getiririm.

Sizde vız vız yapın, sadatlar size himmet eder, sadatlar da himmet çoktur.

Siz ne kadar gayret ederseniz o kadar himmet gelir.

Gökkuşağı1

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Galatasaray
İçim titredi,Allah(cc) razı olsun..!

Rabbim hepimize gayret etmeyi nasib etsin.

loreS

"ALLAH dE KaLBiM"

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Allah razı olsun..aboneyiz inş..

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Cenab-i Hak razi olsun insaAllah Semerkand kardesim paylasan ömrüne bereket tesekkürler
Selam ve Dualarimla......

*Hayat*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,059
ALLAH razı olsun semerkand abi abone olmak bi türlü nasip olmadı bana yaa:(inşAllah önümüzdeki ay dergim elime gelir..yalnız bişey sorucam bu yılın ağsts ayındaki dergiyi ALLAH razı olsun bi sofi abimiz vermişti babama eylül ve ekim ayını kaçırdım abone olduktan sonra onlarıda alabilir miyim acaba..?:bilmem:

semerkand

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
40
Takım
Diğer
ALLAH razı olsun semerkand abi abone olmak bi türlü nasip olmadı bana yaa:(inşAllah önümüzdeki ay dergim elime gelir..yalnız bişey sorucam bu yılın ağsts ayındaki dergiyi ALLAH razı olsun bi sofi abimiz vermişti babama eylül ve ekim ayını kaçırdım abone olduktan sonra onlarıda alabilir miyim acaba..?:bilmem:

Abone olduktan sonra eski sayılar gelmez ama her okuma evinde mutlak vardır,abone yapan kardeşlerimize ulaşırsanız,size ulaştırırlar..Bu güzel samimiyetinizi Rabbim daim etsin..

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Allah razı olsun kurbanım yine abone mevsimi geldi inşellah gayret edelim :)

Üst Alt