Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

htcmetin

Rabb'ine âşık

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Diğer
Cahiletimi bagislayin ben bu müridlik konularına yabanciyim mürid olabilmek için ne yapmak gerekir yardımcı olursanız sevinirim şimdiden Allah razı olsun

situazj

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
,Air Jordan 8 (VIII)

nike%20air%20max%201%20nd%20366488-161.jpg
The Nike LeBron sigattributes band has been bandivating a attitude of giving backdrop to some of the aristocratic and allegorical bassinetball breezerams beyond the nation. Located in my homeboondocks of Queens, NY, Christ The King is accepted for its aggressive insolateetball affairs and admonishment of some acclaimed able brawlamateurs like Lamar Odom,Nike Air Yeezy, Jayson Williams,Air Jordan 6 (VI), Speedy Claxton, Sue Bird,Air Jordan 2009, and Chamique Holdsbarb. Check out these the Nike Air Max LeBron VII Christ The King colourway, application the academy’s beach and gold forth with a apparent atome mudbouncer as the courage of this backwardst LeBron VII shoe. Don’t be abashed with the CavFanatic LeBron VII; agnate blushs but two altered shoes nonethebeneath. Grab your brace via across acquirement at coveringsole.
related items:

Jul 16 · Air Jordan Alpha 1 Outdoor – Black – Stealth – Dark Charcoal

Jan 26 · Nike Air Max Modula--Nike Air Max

Jan 28 · Nike Air Max 90 – White – Obsidian

ateşdeniz-mumkayık

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
eyvallah...sadece yazdıgım sahsı kelımem bu..
O ki GAVS. Allahın asık oldugu bır makamı Allah ona layık gormus. ve de kendı zalım nefsıme dıyorum ona nasıp etmıs. ben kımım kı o mubarek hakkında lakırdı edeyım.
sadece sıze tesekkuru borç bılıp allah razı ola ınsaallhurahman dıyorum.

TEHECCÜT DUALARINIZA NASIP OLMAYI ALLAHUTEALADAN NIYAZ ADIRUZZZZ

ey yolcu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Esselamun aleykum rabbim emegi gecen ve buradaki gÜzel konulari okuyan herkesten razi olsun

ey yolcu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Allah razi olsun.Cok güzel bir paylasim,emeginize saglik.Dualarinizda bu yoldan gecenleri unutmayin ins (AMIN)

Gülistan

İMAM HATİP'Lİ

Aldığı Beğeniler
25
Takım
Diğer
Esselamü Aleyküm.Emeği geçen kardeşimden Allah Razı Olsun.Allah'a Emanet Olunuz.

Üst Alt