Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

gazozuna_ilaç_atcam

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
arkadaslar suyun hikmetlerinin bi cocgunu biliyosunuzdur heralde umarım bu yazdıklarımı bilmiyonuzdur boşa yazmış olmayım :))))))) ukalaca oldu ama :)

vucudumuzun yaklaşık %70 sudur ve su molekulleri altıgen kubuk bir bicim olusturur.ve gayet hoş bi goruntusu vardır hani bazen ince kar tanelerinde oldugu gibi. japonyada bir bilim adamının yaptıgı bi arstırmada bu kristal yapıyo ALLAH diye ses dinletildiginde şeklin guzelleştigi şeytan dendiginde ise bu şeklin bozuldugu ortaya cıkmıstır burdan yola cıkarsak vucudumuzunda %70 nin su olduguna gore YARADANIN isminin bile nelere kadir oldugunu gosteriyor ve ALLAHA inanan onu zikreden insanların vucudununda guzel olabilecegi ortaya cıkıyor (hani yuzu nurlu derizya) heralde bilimsel olarak buraya dayanıyor

ve tabiki su bukadarlada kalmıyor vucudumuzu ve butun renkli camaşırlarımızı:)da suyla temizleriz sabun ise sadece suyun viskositesini (akışkanlıgı,katılık oranını) dusurerek suyun vucudumuzda daha akışkan olmasını ve bu sayede temizlenmezi saglar o yuzden reklamlara kanmayın sabun sadece bu işi yapıyo:)))))))))

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Ben de besmele çekerken meydana gelen ses dalgalarının su atomlarının dizilişlerini, vücudumuz için en uygun hale getirdiğini bi yerde okumuştum... Allah-u Alem...

BİSMİLLÂH her hayrın başıdır. Biz dahi başta ona başlarız. Bil, ey nefsim, şu mübarek kelime, İslâm nişanı olduğu gibi, bütün mevcudâtın lisan-ı haliyle vird-i zebânıdır. Bismillâh ne büyük, tükenmez bir kuvvet, ne çok, bitmez bir berekettir...

Risale-i NuR

TebessüM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Bilmediklerimizi ögrendik
Bilgileri tazeledik
Allah razı olsun

mihri-ban

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Orjinal Yazarı gazozuna_ilaç_atcam
japonyada bir bilim adamının yaptıgı bi arstırmada bu kristal yapıyo ALLAH diye ses dinletildiginde şeklin guzelleştigi şeytan dendiginde ise bu şeklin bozuldugu ortaya cıkmıstır

ben bunu bi dergide okumuştum o zamanlar çok etkilenmiştim tabi resimleride vardı mühteşemdi

peri

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Biraz bilmek tehlikelidir, ya derinliklerden iç, ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma. Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler.
Su! Ey su, senin ne tadın, ne rengin, ne kokun var! Tarife gelmezsin. Seni tadarız ama, gizini çözemeyiz. Sen yaşama gerekli değil,yaşamın ta kendisisin. İçimize, duyularımızla kavranmaz bir haz salarsın. Bir bir vazgeçtiğimiz güçler, seninle birlikte yeniden bize döner. Senin sayende, içimizde kuruyan kaynaklar yeniden fışkırmaya başlar.

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
Orjinal Yazarı peri
Biraz bilmek tehlikelidir, ya derinliklerden iç, ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma. Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler.
Su! Ey su, senin ne tadın, ne rengin, ne kokun var! Tarife gelmezsin. Seni tadarız ama, gizini çözemeyiz. Sen yaşama gerekli değil,yaşamın ta kendisisin. İçimize, duyularımızla kavranmaz bir haz salarsın. Bir bir vazgeçtiğimiz güçler, seninle birlikte yeniden bize döner. Senin sayende, içimizde kuruyan kaynaklar yeniden fışkırmaya başlar.

++++++

SUYUN HİKMETİ ONU BİZE FERAHLAMA KAYNAĞI OLARAK YARATANDADIR......
NE BÜYÜK BİR NİMET,ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİME....

mabed

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
20
GAZOZ KARDES YAZDIKLARIN BOŞA GİTMEDİ :D :D
AKSİNE İŞE YARADI :D
BİLGİLERİMİZ TAZELENMİŞ OLDU SAĞOLASIN.... :)

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
evet kardeşim sağolasın

hakikaten yaşantımızın en önemli miğmetlerinden biri su

açlığa tahammül ederizde susuzluğa asla dayanamayız

su hakkında bende bir yerde şunu okumuştum sizle paylaşmak istedim

tabiki mağnevi boyutu bir ayrı maddi buyutuda nekadar faydalı oluşu

Su ilaçtır

Suyun faydaları saymakla bitmez. Ancak çok az kişi, soğuk algınlığı sırasında da bol miktarda su içmesi gerektiğini bilir. Soğuk algınlığı sırasında burun iç zarı şişmiş, salgısı artmış ve bunların sonucunda burun tıkanmış, soluk borusunda salgı artışına bağlı olarak balgam oluşmuş ama öksürerek bunu atmak zorlaşmış bir durum vardır. İşte bu durumlarda en yararlı çare su içmektir. Bol miktarda içilen su gerek burun ve gerekse soluk borusundaki salgıları inceltecek ve vücuttan kolayca atılmalarını sağlayacaktır. Önemli olan konulardan biri de, ne kadar içmenin gerekli olduğudur. Günde bir kaç bardak su içen kişi kendini bol içmiş kabul edebiliyor. Yüksek ateş ve terleme gibi nedenlerle vücudun sıvı ihtiyacında farklılaşmalar olabileceği için, içilmesi gerekli su miktarına sabit bir rakam belirlemek pek kolay olmayabiliyor.

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
Orjinal Yazarı peri

Herşeyin senin sayende...Hikmetin ne büyük ya rabb!...

Çok güzel bir yazı peri...Sağolasın.

Günes

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Ellerine saglik musti, paylasimin icin tesekkür ederim. Gerci ben herkezden önce ögrendim ama olsun =) tebrik edim dedim...payalsimlarinin devamini bekliyoruz kendinize iyi bakin...Allah c.c a emanet olun...

Üst Alt