Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
gazozuna_ilaç_atcam kardeşimizin bugün doğum yıldönümü
kardeşimize yeni yaşı hayırlı mubarek olsun MEVLA daha nice yıllar sevdikleriyle beraber uzun ömürler versin

gazozuna_ilaç_atcam

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
ablam cok sagollll yaaa dusundugun için hediye olsaydi yaninda daha ii olurdu ama neyse... :D :D cok sagol abla saka bi yana cok sevindimmm... inş. vatana millete tüm islam alemine ve tüm beseriyete hayirli ugurlu olur inş.... :D :D pasta getirin mum ufleyecegimmm... :D :D

Günes

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Yeni yilin hayirlara vesile olmasini diliyorum musti...Rabbim yeni yilinda saglikli, huzurlu ve mutlu bir yasam nasib etsin...

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
ORiJiNAL YAZARI : gazozuna_ilaç_atcam
ablam cok sagollll yaaa dusundugun için hediye olsaydi yaninda daha ii olurdu ama neyse... :D :D cok sagol abla saka bi yana cok sevindimmm... inş. vatana millete tüm islam alemine ve tüm beseriyete hayirli ugurlu olur inş.... :D :D pasta getirin mum ufleyecegimmm... :D :D

pastam yokkkkk yönetime söylüyelimde birde buraya fırın yapsınlar bakın ozaman size ellerimle ne güzel pastalar yaparım :D :D :D

gazozuna_ilaç_atcam

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
ORiJiNAL YAZARI : Günes
Yeni yilin hayirlara vesile olmasini diliyorum musti...Rabbim yeni yilinda saglikli, huzurlu ve mutlu bir yasam nasib etsin...

cok sagolasin gunes cumlemize hayirli olur inş.... darisi hepimizin basina .... bu arada kuru kuru oldu biraz bi dahaki sene boyle olmasin ona gore... :D :D :D :D

gazozuna_ilaç_atcam

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
ORiJiNAL YAZARI : fzehra
ORiJiNAL YAZARI : gazozuna_ilaç_atcam

pastam yokkkkk yönetime söylüyelimde birde buraya fırın yapsınlar bakın ozaman size ellerimle ne güzel pastalar yaparım :D :D :D

abla haklisin yaw ama olsaydi ii olurdu yaw :D :D

@Cihan**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Beşiktaş
beyazprens (27)
gazozuna_ilaç_atcam (23)
xxmdxx (23)
isot55 (23)
buzmavisi (22)

bu gun dogan herkezin dogum gunu kutlu olsun ..
nice saglikli sihatli iman dolu senelere...

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
ORiJiNAL YAZARI : @Cihan**
beyazprens (27)
gazozuna_ilaç_atcam (23)
xxmdxx (23)
isot55 (23)
buzmavisi (22)

evet evet bu güzel kardeşlerimizinde yeni yaşları mubarek olsun ben onları görmedim çok özür gazozuna_ilaç_atcam kardeşimiiz radyoda duydum yeni yaşına girdiğini ona jest olsun istedim...

gazozuna_ilaç_atcam

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
ORiJiNAL YAZARI : @Cihan**
beyazprens (27)
gazozuna_ilaç_atcam (23)
xxmdxx (23)
isot55 (23)
buzmavisi (22)

ewt yaa onlarida unutmayalim cumlemizin dogumgunu kutlu olsun... :D :D

Üst Alt