Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

S&S 15

EHLİ HİZMET

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Fenerbahçe
arkadaşlar dün gece saat 12 de taksim istiklal meydanında mitinge. ordanda saat 02'de havaalanına o kahraman kardeşlerimizi karşılamaya gittim iyiki gittim iyiki o ölümü hiçe sayan ve mazlum filistin halkına yardım etmekten başka gayesi ve amacı olmayan bu insanları istanbula gelişlerini canlı gözlerle gördüm. tahminen 10 bin kişi ile çoşkulu bi karşılama yaptık eve gittiğimde saat sabahın 5'i idi. yattım kalktım öğlen namazına fatih camiine gemide şehit olan kahraman kardeşlerimin cenazesini kılmaya gittim bir yanda gözyaşı bir yanda gurur . bu günü bana yaşattığı için rabbime çok şükrettim cenazesini kıldığım insanlar cenneti haketmiş insanlar biliyorumki hepsi cennete uçtu bu duyguyla bir cenaze namazı kılmak nasıl bişey ancak yaşayan bilir milletim ve ülkemle ne kadar gurur duysam azdır. bütün dünya anlamıştır dünyanın düzelmesi türkiyeye bağlı ve o günlerde yakın inşaallah.

biraz köşe yazısı gibi oldu ama yaşadığım bu anları sizlerle paylaşmak istedim..

Berrak_Su

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
44
Takım
Galatasaray
amın O duyguları bende yasamak ısterdım..

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Duygu düşüncelerini PayLaştıgın için teşekkürLer Sofi kardeşim (:
Bende istiyordum gelmeyi..Babamla beraber gidecektim..
Annem gelmeyince babamda gitmedi :(

nurnesli

Hayat üç noktadan ibaret...

Aldığı Beğeniler
124
bu anlamlı düşünceleri bizimle paylaştığın için Rabbim razı olsun kurban

Üst Alt