güzel bir konu ablacım emeğine sağlık
Rabbim bizleri hakkıyla huşu içinde namaz kılanlardan ibadet edenlerden eylesin...
geçen bir rüya gördüm sizlerle paylaşmak istiyorum...
dün sabah ezanı okunuyordu uyku arsında ezanımızın okunduğunu duydum ama tekrar uyumuşum...
ben ve benim ailem bir dağlık alandamışız ama her yer kar bembeyaz
bir aksakallı bir dede geliyor yanıma hadi kalk namazını kıl geliyor acele et namazını kıl diyor bana bende ne geliyor diye soruyorum dede ye sen beni dinle acele et kalk namazını kıl diyor az zaman kaldı diyor ben ve dedem rüyamda namazımızı kılıyoruz...
sonra beyaz bir yatak ve beyaz bir çarçaf beyaz bir yastık şimdide dua et yat diyor bana... dedem den beraber dua edip yatıyoruz sonra büyük bir gürültü kopuyor dağlar paramparça oluyor fırtına gibi üzerimize geliyor dedem diyor hadi gözlerimizi kapama zamanımız geldi diyor gözlerimizi kapamadan önce kızıl bir renk görüyorum sonra gözümü kapatıyorum
daha sonra çığlık sesleri duyuyorum gözümü açtığımda yemyeşil bir yerdeyim bir mağara gibi bir yere geliyorum bakıyorum ki annem babam ve kardeşlerim mağaranın içinde hoş geldin kardeşim diyor bana...
ne olursa olsun namazlarımızı kılmalıyız sabah namazında nefsimize, yatsı namazında ise şeytana yenik düşmemeliyiz