Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

fadikhatun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,870
Takım
Beşiktaş
Elhamdulillâhirabbilâlemin!
Allah'ım! Senden başka ilah yok. Vaadin haktir. Seninle karşılaşmak haktır. Cennet haktır. Cehennem haktır. Senin Peygamberlerin haktır. Kitabın haktır. Nebiler haktır, Hz. Muhammed haktır....Peygâmberim Hz Muhammed sav hürmetine!
Allah’ım! Eğer beni saaddette yazmışsan orada beni sabit kıl. Eğer beni şekavette yazmışsan, beni sil ve beni saidler listesine yaz. Çünkü sen dilediğini siler, dilediğini yerinde bırakırsın.
Allah’ım! Günahlarım sana zarar vermez. Bana merhamet etsen sende bir eksiklik meydana gelmez...Benim zulüm ve küfrümü affet..Cümle mümin din kardeşlerimizi bağışla dünya ahirde selâmet'e erdir..O din gününde merhamet et. Rahmetinle muamelede bulun...

Hz İbrahim as'ın sabah duası:
Alemlerin Rabbine hamdü senâlar olsun..
Ey Allahım! Bu yepyeni bir gündür.
Bu bakımdan bugünü benim için ibadetle aç, mağfiret ve rızanla kapat!
Bugün de bana nezdinde kabul olunacak haseneyi ihsân eyle.
O haseneyi geliştir ve benim için onu kat kat çoğalt ve bugün de işleyeceğim günahları benim için affet.
Çünkü çok affeden ve her çeşit nimetlerle kullarına ihsanda bulunan, kullarını çok fazla seven, daha istemezden önce onların isteklerini bilip takdir eden sensin!
IMG_20210325_111724_521.jpg

Üst Alt