Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

sümeyya

SüKuT

Aldığı Beğeniler
39
Takım
Galatasaray
lonelinessinblackandwhian7.jpg

Geçiyor ömrümün mevsimleri&hazan kendine yakışır şekliyle düştü peşime&tutuştu şiirlerim..Vasf etmiyor artık hayaller zaman-ı hazırı&

Güllerim güzellerim& Her ne vakit uzansam size& hep aynı kokar ve koşarsınız& Bu boşluk vadisinde ne vakit baksam gök yüzüne gerçeğime düşer yıldızlar&Sızılarımda bulutlar yok yakarışımda ben&

Anlam doludizgin& Vakit kısaldı& Çabuk çabuk geliyorlar& Ve geçiyorlar& Öyle dona kalıp, belki yarın diyorum& Yarınlar kelebek ömründe& Umud serçe gibi ürkek&

Hani diyorum bazı şeyler vardı& Hani hatıralar& Geriye baktığımda aralarında mesafe yok birbirine yapışmış hatıralar& Yaşananlar arşivindeki bütünlük düşünceyi orada oyalayanlar&
Ve bugünde öyle aslında yarında& Islık çalıyorum üstüne& Ağır geldi düşlerime kaçıyorum&

Geçiyor ömrümün mevsimleri& Bir dalına tutunayım gelecek baharın& Baharda yarın& Bir soluk bulayın sonralar için& Sonralar derin sular görünmüyor& Batan gemilerin ardından bakmamalıyım Kör olası& Bak battılar diyorum& Belki direklerini görürüm orada olduklarını bilirsem daha yaşarım diyorum& Ve şaşırıyorum yoklukta yitiğini arayan bana şaşıyorum ben&

Bu meftuniyette harabiyet var& Neden ürküyorsun neden yapışıyorsun bu Mecaza diyorum& Elimde diyor ve sen uzak şeyleri vaad ediyorsun diyor bana& Uzak dediğin bilmediğin bildiğinden daha yakın değil mi sana diyorum& Korkuyorum& En yakın mutlak olan ve bilinmeyendir ve en korkulan varlığı bilinip korkulandır diyorum& Ve inliyorum örtüsüz& Gece bilmece gündüz bilmece&

Nereye götürüyorlar bizi diyor&Ellerine bakıp bağırıyor Mısri Sultangibi..Dil bekası hak fenası diyor cahil&Ağlıyor hayalinde hırçın hırçın&Geçiyor ömrümün mevsimleri&

Birazdan ezan okunacak& Secdenin açtığı menfezden bir yol bakacağım& Fanide bir bakiye sonsuz yolu soracağım&

Geçiyor ömrümün mevsimleri& Artık Bir an-ı seyyale için yaşayacağım&

Üst Alt