- Aldığı Beğeniler
- 29
- Takım
- Galatasaray
Sessiz bir ölüm taşıyordun kollarında. Hayat yüklü hançer izleri sırtında, aşk kanamaların bir dağ kokusu betimi ile sesine aks ediyordu. Raks ediyordu tüm acılar anılar& Bana geldiğinde.
Acının ve acımın tüm kader tanışıklığı ile yürüdüm üstüne üstüne. Ne yağmur ne boran ne fırtına& Dinmedi içimde kopan fırtına. Dindirmedi hiçbir şey sana direnişimi& Oysa bilmedin türkülerin çok uzak zamanlarda sustuğunu. O temmuz ihtilalın de yıkıldığını gök kubbemin& Bilmedin.
Gittin&
Gidişin bir ömrün bütün kılcal damarlarını keserken, sen kızıl saçlarını savuruyordun, yeni aşkların mahreminde&
Fark etmediğin bir şey vardı& Henüz adımın hükmü düşmemişti kalbi göğüne.
Dicle ye fırata sordum seni. Sordum aynası ellerinde kırılan tüm kent göçkünü çocuklara. Hani o masum çocuklara. Gitmiştin& Başka aşkların mahreminde gezinirdi gözlerin&
Şimdi varlığının olmayışına bin yemin ederken gecelerim, en uykusuz düşümün içinde düştün yeniden kentime. Yıkılırken kisra saraylarım, taş kayalarım, turnalara inatla gitmeyeceğini geldiğini söylüyorsun&
Ah bilmiyorsun& Adına bir ölüm ağıdı yazdığımı, kim sorsa öldü dediğimi, her sorana gitti dediğimi, içimden bin parça can kopardığımı bilmiyorsun&
Yokluğunun yeni bir aşk yarattığını kalbimde bilmiyorsun& Şimdi karşıma geçmiş okyanus düşleri tasvir ediyorsun. Ah yine bilmiyorsun ben okyanus ötesindeyim. Irmakların erişmez bana&
'' bazı ırmaklar tükenmek için akar ...''