Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

mabed

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
20
Klavyeye uzanmaktan titriyor parmaklarım..Parmaklarım bir cellata dönüşüp boğazımdan sıkıyor..Ne yazsın mecali bitmiş parmaklarım..Yüreğim bu acıyı nasıl kaldırsın..İnanç anlatılabilir mi..Kavga yolundaki kararlılık ,dökülebilir mi dilsiz satırlara...Milyonların elini taşın altına sokmaya üşendiği bu yetim dönemde,milyonlar adına bir davayı sırtlamış,onun ağırlığını hep benliğinde duyumsamış ve milyonlarımıza inat zindan,işkence,cezaevi,yalnızlık-ötekileşme ve dost tecriti pahasına sarsılmadan ve sendelemeden dosdoğru yürümüş yolunda bir bacıyı,bir direnişçiyi,yalnız kalmış bir zeynebi,gencecik bir yüreği anlatmak kolay mı&Ve onun böyle erkencecik gidişine&ağlamamak, mümkün mü&Ah çekmemek, sancılanmamak ve ayaklandırmamak ağıtları..

Ağıdımız sana değildir ey Nurulhak
Ey adaletin ve özgürlüğün tanığı
Ey yoldan düşmüşlerin utanç imi
Yaktığımız ağıt kendimizedir
Çaresizliğimize
Yorgunluğumuza
Ve sinmişliğimizedir
Ağlayışımız kendimizedir
Utancımız
Ve sitemimiz...

Herkesin "kendinizi koyun bu tabutun içine" dediği sözü tersine çeviriyorum&ve tümümüzü koyuyorum içine bu tabutun. ..halimizin muhasebesini yapıyorum.ama,görüyorum ki,içler acısı ...iyi değil halimiz... altında kalıyorum...

Ve biliyorum ey hakk yolcusu,ey tabuta konmuş kolektif öykümüz,tutup senin simgelediğin kuşağı çıkarmak istiyorum bu tabuttan...bu tabuta cümle kırgınlıkları,ihmalkarlıkları,vurdumduymazlıkları,mazaretler i,değerbilmezlikleri koymak istiyorum..Bu soğuk tabuta ümitlerimiz yerine acizliği,sinmişliği,dökülmüşlüğü,çözülüşü koymak istiyorum..koymak ve bir daha dirilmemek üzere gömmeyi..

Ama olmuyor kırık kanatlı kuşum...olmuyor...başaramıyorum...ve düşüyorum mecalsiz...

gerçekte ölü olanlar ise bizleriz..biz yıkık viraneler..ilkelerini ve inançlarını pazarlık konusu yapanlar..biz yürek ülkelerini tarumar edenler..ve utanmadan haline,ağlamadan kendi ölmüşlüklerine birde kalkmış sana ağıt yakıyoruz..senin gidişine..sen..garipliğimiz..yetimliğimiz..Hüseyinlerin tükenmeye yüz tuttuğu bu garip çağda öne çıkan,davayı kuşanan ve inadına yeşil sarayların hep direnen Zeynepler..

Selam olsun sana ey sonsuz dirime eren.!selam götür bizden gittiğin yere!.Bilsinler ki sağız biz halada varız.. garip bir çağın tanıklarıyız..garip çağda bir tanığımızı daha uğurladık.. Selam götür bizden gittiğin diyara.Ey şehid salat u rahmet sana..
;( ;(

TebessüM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Mekanı Cennat-iâla olsun inş
Rabim Rahmet eylesin :(

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
MEVLAM en güzel saraylara koysun cennetinde

ALLAH gani gani rahmet etsin,ailesine sabir versin

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
Selam olsun sana ey sonsuz dirime eren.!selam götür bizden gittiğin yere!.Bilsinler ki sağız biz halada varız.. garip bir çağın tanıklarıyız..garip çağda bir tanığımızı daha uğurladık.. Selam götür bizden gittiğin diyara.Ey şehid salat u rahmet sana..

ınna lıllahı ve ınne ıleyhı racıun...
Rabbım en guzel cennetınden EnSEvgılıye komsu eylesın...

FurkanCan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
ALLAH rahmer eylesin.ailesine ve dostlarına sabır versin.

kabirini cennet bahçesine çevirsin.

Zühre

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Rabbi Rahimim Rahmetiyle muamele etsin inşaallah. Sevgiliye vuslat eylesin bu gidişi..

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Allah rahmet eylesin :(

Üst Alt