Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Seyma

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Beşiktaş
Temel ile Dursun Amerika’da itfaiye teşkilatına girerler yangın ihbari alınır. Çok katlı bir binada kreşte yangın çıkmıştır. İtfaiyeci merdiveni çalışmaz.Temel yukarı çıkar. Dursun aşağıda kalır. Temel aşağıda bekleyen Dursun’un kucağına çocukları atmaya başlar. Temel atar Dursun tutar kaldırıma koyar.Bir çocuk iki çocuk üç çocuk derken beşinci zenci çocuktur.. Temel bırakır Dursun yakalamak için kollarını açmaz. Çocuk paat yerde.Tekrar at tut kenara koy tut at kenara koy. Temel yine zenci çocuk atar.Dursun yine tutmaz. Çocuk paat gene yerde.. Dursun yukarı bağırır:
“Yaniklaru atma! yaniklaru atma!” : )))))))

*zehra*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
38
Takım
Diğer
temel işte :)

?BEN?

ÖZEL ÜYE

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Diğer
Paylaşım için tşk güzeldi :)

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
bu fıkra baya ağır bir fıkra olmuş renginden dolayı bir insana sınıf dışı muameleyi layık görmeleri "fıkrada" olsa şık olmamış böyle fıkraları veya deyimleri paylaşmazsak bence daha ii olur .tabi bu benim fikrim...çünkü hepimiz MEVLANIN yarattığı insanlarız..

loreS

"ALLAH dE KaLBiM"

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
:)teşekkürler kardeşim güzeldi

Seyma

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Beşiktaş
Biraz gülelim diye eklemiştim sizin gibi hic düşünmedim ki böyle bi düşünce aklımın ucundan bile geçmedi ihtimal vermedim açıkcası.Ama her zaman insanların düşüncelerine saygı duymuşumdur.
Allah razı olsun.​

Berrak_Su

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
44
Takım
Galatasaray
güzeldi emegıne saglık fzehra ablayada katılmamak elde degıl

Üst Alt