Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

gerbera

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
S.A. herkese... Çok sevdigim bir ablamın tavsiyesiyle burdayım.Ona çok teşekkür ediyorum..
İnşallah da burda olmaya devam edecegim.

TebessüM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
hoşgeldin kardeş üyeli in hayırlı olsun inş

Başak

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Hoş geldin sefalar getirdin kardeş.

Paylaşımlarını bekliyoruz.

KIRIKMIZRAP

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Galatasaray
Kardeş hoşgeldiniz.. Bir kişi 3 kişiyi davet ederse gerisini siz düşünün.. Bizler Allah rızası için burdayız,ve gaye belli.. Sevdiklerinizi davet ediniz, bu yuvada herkesi ısıtacak kadar enerji herkesi serinletecek kadar sohbet ve herkese yetecek kadar dost var El-hamdu-LİLLAH

M

maussema

Guest
ahh yaa benım canımlarım gelıyor =) =)

hay masallah amma da zor getırdım ama olsun hosgelmıssen tatlım :) safalar getırdın huzur getırırsın ınsallah ...

Ş

ŞEVVAL

Guest
a.s.hoşgeldin kardeşim aramıza..gelişin hayırlara vesile olur inş..allah daim etsin..

H

hayrunisa

Guest
hoşgeldin kardesim aramıza. insallah hayırlı olur senin için. :)

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Aleyküm selam gerbera aramıza hoş geldin. :)

M

maussema

Guest
Orjinal Yazarı KIRIKMIZRAP
Kardeş hoşgeldiniz.. Bir kişi 3 kişiyi davet ederse gerisini siz düşünün.. Bizler Allah rızası için burdayız,ve gaye belli.. Sevdiklerinizi davet ediniz, bu yuvada herkesi ısıtacak kadar enerji herkesi serinletecek kadar sohbet ve herkese yetecek kadar dost var El-hamdu-LİLLAH

ben de keyfımden getırmıyorm zaten :) sıze guvenıyorm bak sakın yuzmu kara cıkarmayın haa :D

Üst Alt