Yenidendogus.net
Genel Forumlar arasında Parlayan İslami Site
Forum Kültürünün Dini Yoncası : Her forumun kategorisinde bulunan bunu seçenek varsayılanlarına koyan diğer normal Forum Siteleri mantıgından uzak islami paylaşım anlayışına ehli sünnet ve bir çok Beşerinin inancına saygı duyan Genel olarak Forumda’ ağırlık verdiği önceligi islami paylaşım olan Genel bir Sitedir islam içerikli forumdur.
Geçmişinden esintisi olan Genel islami forum sitesi : Mecmuaların sunduğu kaynaklar gibi eski yazıların kalitesinden ödün vermeden kaldığı, durduğu, silinmediği, veri kaybının olmadığı yenidendogus.net garantöründe olan konu içerikleri seneler öncesinden bu zamana gelişiyle kendisini ıspatlamış varsayılan kalitesinden ödün vermeden İslami Forum, Dini Forum kisvesinden ayrılmadan bu zamana kadar ayakta durarak İslamı araştıran üyelere ziyaretçilere ‘ Kar amaç’ güdmeden hizmet vermeye devam etmektedir’’ ve Hizmet sunmaya devam edecektir
Genel Konuları barındırması: Her nekadar islam sitesi olarak hizmet versede, üyelerin ve ziyaretçilerin farklı konularda’da bilgi alabileceği paylaşa bileceği paylaşılanlara yorum yapabileceği Genel forum sitesi tadın’da İslami bir forum olduğunuda belirtmemiz gerekir.
Varsayımlara Dayalı Bilgi kirliliği:
Bazı sitelerin paylaşımlarının asparagastlıktan ibaret olduğunu gören bir yönetim olduğundan. Konuların doğruluk payını hesaben, tahminen ve varsayımlarında birleştirilmesiyle uzman olmayan yorumlara dayalı kaynak göstererek bazı konuların ciddiyetini kavraması sonuçunda, Kritik dini bilgilerin açıklığa kavuşmasında yardımcı olacak argumanları delilleri ek kaynak olarak paylaşan sunan bir sitedir yenidendogus.net sitesi genel forum islam üzerine yaptığı paylaşımları ve yaptırdığı izin verdiği paylaşımları kendi yönetim ve üyeleri arasında tartışarak topluma ‘( ziyaretçilere ) net bilgi kaynağını sunmakta yardımcı olma potansiline sahiptir..Neden Dini Site :
Türkiye Cumhuriyetinin Müslüman oranını hesaba katarsak hepimizin yüzde olarak arasında bulunduğumuz islamiyetin mensup’u insanlarız... farklı görüşlerede açık olan bu site yerel yönetim olan gönüllü üyelerin rütbelendirilmesiyle otorite’ sağlamaktadır.. Neden sorusunu Nasılki Genel Paylaşım Sitelerinde Cinsel içerikli konular göremiyorsanız soramıyorsunuz.. Bu Genel islam forumu içinde Genel dinimiz islamiyetin ağırlıklı konuları olmasını analiz edilmesini bilgilerinin paylaşılmasını sorgulayamaz nedenini soramazsınız’ soruyorsanız ard niyete dayalı çabalarınız yinede yönetim tarafında hoş karşılanıp durum izahı edilmektedir..Sanal platformlarda islamiyete Forum Kültürü arasında gerekli değerin verilmediğini düşünen yenidendogus.net genel islami forum sitesi. İçeriklerini dini bağlayan konulardan dizayn edip hedefine koymuştur.