Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Avcı.

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5,762

Gerçek Dostu Olanlar Varmı
Ömrümün beni yok saymasını istediğim bir anımdaydım.
Gökyüzü bile bana ağlıyordu sanki… gözyaşlarım yalnız kalmasın diye mi yoksa ağladığım anlaşılmasın diye mi bilmiyordum.Tek bildiğim yağmurdan sonraki gökkuşağını anımsatan ve bana ışıl ışıl bakan gözlerinin sıcaklığıydı.
Senin sıcacık bakışların benim içimi ısıtırken benim şaşkın bakışlarım da seni şaşırtıyordu.

Kimdin sen?

Neden bakmıştın bana?

Herkes farketmezken farketse bile umursamadan geçerken sen neden durmuştun yanı başımdaneden eğilip iyi olmadığımı göre göre iyimisin diye sormuştun bana….

Sonrası…

Sonra bir yerde oturup uzun uzun konuşmalar ben konuştum sen dinledin…ayrılırken bir sonra ki görüşme için ümit etmeler.

Anlamıştın geçirdiğim zor zamanları dertlerimi sıkıntılarımı ve bırakmak istemiyordun beni ellerimi ….ben bile vazgeçmişken kendimden sen vazgeçmiyordun benden.şimdi ardıma dönüp baktığımda anlıyorum ki meğer bitti denilen yerde başlıyormuş bir çok sey..

Bütün yollarımın sonuna geldiğimi zannettiğimde bana yeni yollar gösterdiğinde anladım.Artık hayata dair bir umudum kalmadığı bir anda bana umudun ne olduğunu ve aslında hiç bitmeyeceğini anlattığında anladım.

Ve bazı insanların bazı arkadaşlarından dostum diye bahsederken gözlerinin neden ışıl ışıl açılıp hasretle kapandığını anladım.

Şimdi bu bir teşekkür mektubu mudur anlatamadığım duygularım mıdır bilmiyorum.
Ama şunu biliyorum sen de benim dostum diyeceğim ve hayatıma bu cümleyle devam edeceğim birisin.

Hiç yaşamanı istemesemde
Eğer bir gün bir yerde bir yağmurda senle ağlarsa senin de yağmurdan sonra bir gökkuşağın ve sana ışıl ışıl sıcacık bakanının olması dileğiyle…

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
bi tane olsun
Candan olsun o dahi yetiyor :utang:

Teşekkürler tanem

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Cenab-i Hak razi olsun ablam güzel bir yaziydi tesekkürler
Selam ve Dualarimla......

YaRêN

GüIefşaN

Aldığı Beğeniler
11,197
Takım
Galatasaray
Güzel paylaşımdı kardeşim emeğine saglık Rahman razı olsun...

Avcı.

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5,762
Teşekkür ederim yüreği güzel aplalarım..
Allah razı olsun... :gul:

VaveyLa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,136
Takım
Fenerbahçe
Rabbim gerçek DOST kazandırıp bizleride gerçek DOST lardan eylesin insaALLAH

ALLAH razı olsun çok güzel paylaşımdı.

Avcı.

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler