Gerçek Sevgi
MeLeK Benim aşkım askı Verene! Üyelik Tarihi 29 Kas 2005 Mesajlar 5,547 Aldığı Beğeniler 49 Konum DuA taşan YüreK 10 Şub 2007 #2 bunu daha oncede gorudm...super otesı bısı ya... yerım sızı dıcem ama mıdem bulanıo
F FurkanCan YD Üyesi Üyelik Tarihi 30 Mar 2006 Mesajlar 1,775 Aldığı Beğeniler 6 10 Şub 2007 #3 ORiJiNAL YAZARI : MeLeK bunu daha oncede gorudm...super otesı bısı ya... yerım sızı dıcem ama mıdem bulanıo Genişletmek için tıkla ...
ORiJiNAL YAZARI : MeLeK bunu daha oncede gorudm...super otesı bısı ya... yerım sızı dıcem ama mıdem bulanıo Genişletmek için tıkla ...
DuaM cici anne :) Üyelik Tarihi 1 Eyl 2005 Mesajlar 1,561 Aldığı Beğeniler 10 Takım Galatasaray 10 Şub 2007 #4 bu devir çoktan geçtii ama hayvanlar alemini bilmiyorum : ) şuan görünen çok güzel bir jest
DuaM cici anne :) Üyelik Tarihi 1 Eyl 2005 Mesajlar 1,561 Aldığı Beğeniler 10 Takım Galatasaray 10 Şub 2007 #5 ORiJiNAL YAZARI : MeLeK bunu daha oncede gorudm...super otesı bısı ya... yerım sızı dıcem ama mıdem bulanıo Genişletmek için tıkla ... meleğim ben temizler,pişirir sen gözünü kapar yediririm sana miden bulanıyor ya o bakımdan : ) madem çok sevdin onları yemek senin en büyük hakkın )
ORiJiNAL YAZARI : MeLeK bunu daha oncede gorudm...super otesı bısı ya... yerım sızı dıcem ama mıdem bulanıo Genişletmek için tıkla ... meleğim ben temizler,pişirir sen gözünü kapar yediririm sana miden bulanıyor ya o bakımdan : ) madem çok sevdin onları yemek senin en büyük hakkın )
MeLeK Benim aşkım askı Verene! Üyelik Tarihi 29 Kas 2005 Mesajlar 5,547 Aldığı Beğeniler 49 Konum DuA taşan YüreK 10 Şub 2007 #6 ıstısnalar kaıdeyı bozmaz nurum vardr turunun son orneklerı bır yerlerde elbet
Y yaprak YD Üyesi Üyelik Tarihi 7 Şub 2007 Mesajlar 12 Aldığı Beğeniler 1 20 Şub 2007 #7 keske hayvan alemındeki dostlugu bu dünyadaki insanlarda anlasa