Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

PasHa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Şu Kedicigin Suratına bakarmısınız :D

TebessüM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
belliki çok gıdıklanıyor :)

Allahtan bede o huy yok
bende arkadaşları sık sık gıdıklarım :D
ama hiç hoşlanmazlar 8o

Başak

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Ayy kıyamam agızını da açmış, :)

PasHa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Orjinal Yazarı TebessüM
belliki çok gıdıklanıyor :)

Allahtan bede o huy yok
bende arkadaşları sık sık gıdıklarım :D
ama hiç hoşlanmazlar 8o

:D :D

H

hayrunisa

Guest
:D :D :D ya pasha senin bu kedilere olan tutkun nedir böyle. bırak şu zavallı kedicikleri. ayy ne senin elinden çektikleri.. önce pakizee şimdi buu :D

PasHa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Orjinal Yazarı hayrunisa
:D :D :D ya pasha senin bu kedilere olan tutkun nedir böyle. bırak şu zavallı kedicikleri. ayy ne senin elinden çektikleri.. önce pakizee şimdi buu :D

bEN sANA kÜSTÜM kONUSMA bENLE..hİÇ sELAM VERMEZ oLDUN..

H

hayrunisa

Guest
yaaaa sen bana nasıl küsersinn ;( ;( ablana bunu nasıl yaparsınn ;( sana niye selam vermiyim. bu sıralar azıcık yogun çalışıyorum da. :) gece giriyorum 12 den sonraa.. o zamanda sen olmuyorsun benim suçum nee ;( ;(

PasHa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Orjinal Yazarı hayrunisa
yaaaa sen bana nasıl küsersinn ;( ;( ablana bunu nasıl yaparsınn ;( sana niye selam vermiyim. bu sıralar azıcık yogun çalışıyorum da. :) gece giriyorum 12 den sonraa.. o zamanda sen olmuyorsun benim suçum nee ;( ;(

Tamam SuluGöz Küsmedim AMa gündüz gelirde Selam Fermessen Hakkım Haram Olsun Peaahh. ;)

H

hayrunisa

Guest
aaaa olurmuu geliptee seni görüptee selam vermemm mii hiç bee :)

Ş

ŞEVVAL

Guest
Ayyyyy zavallı kedicik..gıdıklanmaktan nefret ederim 8o 8ozaten tikim var 8) 8)ALLAH KEDİNİN YARDIMCISI OLSUN:)pasha abi sende nerden buluyon bu resimleri yaa ?( ?(

Üst Alt