,maşallah,nazara gelmesin....ORiJiNAL YAZARI : onur
Ben birde magraya inmiştim acayip bişeydi yerin 7 kat dibine iniyormuşsun sen gittin mi orlara![]()
ORiJiNAL YAZARI : zeyno
Buralar bana hiç yabancı gelmedi.Çok güzel bir yer nevşehir.Yeraltı şehirlerini de gezmeliydin İlkay.Çok etkileyici.Paylaşımlar için tşkler...
ORiJiNAL YAZARI : *perwerder*
kaç kişilik gruptunuz öyle hemen döndünüz geziniz kısa ama öz olmuşşş güzel paylaşımların için sağol..
3 kişimiydiniz![]()

ORiJiNAL YAZARI : silaucan
nevşehir ALLAH'ın hikmetiyle oluşmuş güzel bir memleket.....
biz de okul gezisi düzenlemiş ve gitmiştik Nevşehir,Avanos,Ürgüp,Göreme,Derinkuyu ilçelerine.....
İlkay geziyi seven bir ailen olduğu için şanslı sayıyorum seni,maşALLAH,nazara gelmesin....

Görüm ben çok dar ama dışarıya göre biraz nemlievet yer altı şehirlerine gittik onur senin kasdettiğinde yer altı şehirleri oluyor gerçekten çok etkileyici ve geçtiğimiz yolları görseniz nasıl yapmışlar şaşılacak bir şey..rica ederim zeyno..

ORiJiNAL YAZARI : onur
Görüm ben çok dar ama dışarıya göre biraz nemlievet yer altı şehirlerine gittik onur senin kasdettiğinde yer altı şehirleri oluyor gerçekten çok etkileyici ve geçtiğimiz yolları görseniz nasıl yapmışlar şaşılacak bir şey..rica ederim zeyno..![]()
BencedeORiJiNAL YAZARI : iLkay
ORiJiNAL YAZARI : onur
Görüm ben çok dar ama dışarıya göre biraz nemlievet yer altı şehirlerine gittik onur senin kasdettiğinde yer altı şehirleri oluyor gerçekten çok etkileyici ve geçtiğimiz yolları görseniz nasıl yapmışlar şaşılacak bir şey..rica ederim zeyno..![]()
olsun girmeye değer bence..![]()