Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
Ben bu yazı tipini daha çok beğeniyorum bence orjinali daha hoş
peki sizdeki gibi izlemek için hangi programı yüklemeliyiz?

bu fontları ben elimdeki yüzlerce fonttan seçip koyuyorum..
elimdekileri sizlere bir konu başlığı açıp oradan download imkanı sunsam daha iyi olacak..

Exelance hocam bu bizim de başara bilmemiz için powerpoint den başka bir program gerekli mi acaba.

hayır kardeşim..
bu yapmış olduğum slaytları sadece powerpointle yapiyorum..başka programlar ile sadece resimlerde (oynama yapmak için)kullanabilirsin..bunun dışında gerek yok..takıldığınız yer olursa sorabilirsiniz..çok zevkli bir uğraş bence..
sizlerde slaytalrınızı yayınlayın bizlerde sizleri izleyelim
;)

EMEK HARCANAN HERŞEY GÜZELDİR.
SENİNDE EMEĞİNE SAĞLIK.ELLERİN DERT GÖRMESİN.

Allah razı olsun kardeşim.saolasın..

çok teşekkür ederim
ben teşekkür ederim..

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
O zaman bende 2-3 ay önce hazırladıgım karaman fotolarını koyayım pek iyi degil ama idare edin artık :D:D:D

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
Evet bende bunu anlatmaya çalışıyordum.Bizde bazen değişik görünebiliyor.Bende kasdi yaptığınızı zannettim.Sizdeki daha güzel görünüyor bence.Çok ilginç...

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
Evet bende bunu anlatmaya çalışıyordum.Bizde bazen değişik görünebiliyor.Bende kasdi yaptığınızı zannettim.Sizdeki daha güzel görünüyor bence.Çok ilginç...

benim fontlar sizde olmadığı için böyle oluyor..
bende artık normal fontlarla yazı yazacağım..
..bu arada onur sana maşallah..bütün karamanı bize tanıtmışsın..74 resim toplamda baya iyi bir rakam:)
:(

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
... vay bee ! Gercektende verdiginiz emege degmi$ ExeLance hocam.. Muhte$em idi.. Cok etkiLendim cok duyguLandim.. Hüzün konu$uyordu bu sLayt.. devamini bekLiyoruz insaALLAH..

ALLAH cc razi oLsun..

[BLINK]*Emege Saygi*[/BLINK]

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
... vay bee ! Gercektende verdiginiz emege degmi$ ExeLance hocam.. Muhte$em idi.. Cok etkiLendim cok duyguLandim.. Hüzün konu$uyordu bu sLayt.. devamini bekLiyoruz insaALLAH..

ALLAH cc razi oLsun..

*Emege Saygi*

tşk ederim..benim slaytlarımda kullandığım yazı fontları sizde yoksa slaytlarda bazı sorunlar çıkıyordu..bu slaytımdaki fontlarda bozukluk varmı bilemiyorum..ama bundan sonra klasik fontlar kullanacağım ki herkes rahatça slaytı okuyabilsin..

Üst Alt