Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Gölge

Dost İstersen Allah Yeter

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
ceptel3.jpg

Görünmeyen numaralardan sıkıldı iseniz ve bunların sizi aramasına engel olmak istiyorsanız bir çözüm yolu var. GİZLİ numara sizi arayamıyor, üstelik karşıya bir de sesli mesaj gidiyor ...

Bu hizmeti şimdilik sadece Turkcell veriyor. Turkcell, bu konuda şu açıklamayı yaptı:

"Gizli numaradan gelen aramaları kabul etmek istemeyen müşterilerimiz ücretsiz olan bu servis aracılığıyla gizli numaralardan gelen çağrıları rahatlıkla engelleyebilecekler.

Servisin kullanılması durumunda gelen arama telefon çalmadan otomatik olarak geri çevrilecektir.

Arayan kişi "Aradığınız kişi gizli numaradan çağrı kabul etmemektedir. Numaranızı görünür yaparak kendisine ulaşabilirsiniz" anonsunu duyacaktır.

Gizli numaradan arama kısıtlama servisini;

aktif hale getirmek için *253# ;
iptal etmek için #253# yazıp YES tuşuna basmak yeterli."

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Teşekkürler gölge kardeşim çoğu ikişinin işene yarayacak bir uygulama gerçi nbenim turkcelle değil ama ::)

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
evet eşimm için alıyorum onun bir hattı türksel

sağolasın kardeş eline sağlık

sümeyya

SüKuT

Aldığı Beğeniler
39
Takım
Galatasaray
Evet kardeş ya abim yapmış benimde bana söledi gizli numaradan beni bi ararmısın diye bunla karşılaşdım.Güzel teknik valla bide istediğimiz numaralarıda öle engelleyebilirmiyiz acaba öle bişeyde olsa negüzel olur

Gölge

Dost İstersen Allah Yeter

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
cep.jpg

Telekomünikasyon Kurumu 2. Başkanı Galip Zerey, 1 Ocak 2008 tarihinden itibaren cep telefonlarından gizli arama yapılamayacağını açıkladı.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, Ulaştırma Bakanlığı, Karayolları Genel Müdürlüğü, Telekomünikasyon Kurumu, Denizcilik Müsteşarlığı ve Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünün 2008 yılı bütçelerinin görüşülmesine devam edildi.

Milletvekillerinin, cep telefonlarına gelen tanıtım ve pazarlama mesajlarıyla ilgili eleştirilerini yanıtlayan Zerey, bu tür mesajları almamak için ilk kez hat alanların, abone formu doldururken, ilgili kutucuğu doldurmaları, eski abonelerin ise bağlı oldukları operatöre yazılı başvurmaları gerektiğini dile getiren Zerey, şöyle dedi:

"Vatandaşlardan gizli numarayla aranma konusunda da yoğun şikayet almaktayız. Bunlar rahatsız veya tehdit amaçlı olabiliyor. Bununla ilgili gerekli düzenlemeyi yaptık. Uygulamaya koymak için operatörlere belli bir zaman verdik. Bunun nedeni, bilgisayar altyapısında bazı yazılım ve donanım amaçlı düzenlemelerdir. Bu süre 1 Ocak 2008'de doluyor. Mevcut operatörlerden bir kısmı, bu uygulamaya hazır olduklarını ilettiler. 1 Ocak 2008 tarihinden itibaren, isteyen cep telefonu aboneleri, ilgili operatöre başvurmaları halinde, gizli numaradan aranmalarını engelleyebilecek."

Kızıldeniz

Allahıma emanet can oglum

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
:tşk:[span=orangered]TESEKKURLER[/span]

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Hizmetiniz için teşekkürler gölge kardeşim.

Muhabbetle kalın.

Arzuhalim

BendeYar

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Fenerbahçe
paylasım için teşekkürler ALLAH RAZI OLSUN

Üst Alt