Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Gölge

Dost İstersen Allah Yeter

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
gizlizneva5.jpg

Adı konmamış bir çocuk gibi yüreğim bu mevsim. öylesine başıboş, öylesine sahipsiz... yazdığım hiçbir şiir zamanında düşmüyor kağıda... esirliğim oluyor, imkansızlık şarabıyla beni sarhoş eden bu aşk..

davam sevda!.

öznesi sensin kurduğum her cümlenin..

çünkü ben seni, göz göze geldiğin herkesle tanışmayı isteyecek kadar çok sevdim sevgili.. o yüzlerde hep senden bir parça aradım.. senin sevgiye olan açlığına bir sebep aradım.. ya da benim sana olan açlığıma...

uçurumsun..

çıkmaz sevda sokağında gördüğüm ve bir türlü uyanamadığım bir düşsün.. uçurumdan atlayınca şiirlerimin boynu bükük kalacağını bilmek bile, önleyemiyor içimdeki bu yok olma istemini...önüme çıktığın bütün zamanlar, içimde bir çıkmaz sokak yaratmaya yetiyor...gizli öznesisin, bir demet beyaz papatya ile birlikte sevdanın kapısına bıraktığım her cümlenin.. yazık ki, açmıyorsun bana kapılarını...yok, sevdanın çaresi..işte bu yüzden özneler gizli kalmalı sevgili..dillenirse sevdam...yüreğimi bir ok yapıp vururum kuşları... gözlerini rehin alır solgun bir hikaye, geri almaya yetmez fakir sevdamız..aşkın ışıkları sokak lambalarıyla kavga ediyor bu gece... zamanın durmasını istediğim tüm anları, adınla mühürlüyorum... cümlenin bütün öğeleri tamam... mevsimlerdir, öznenin mahzeninden çıkmasını bekliyorlar...dökülmek için sevda taciri dudaklarımdan, öznenin maskesini çıkarmasını bekliyorlar... hürriyeti sensin..içimden geçen; daha doğrusu, içimde kalan her cümlenin...benimle hiç ıslanmadın sevgili.. ve ben hiçbir şiirimi okuyamadım sana..çünkü sen, gizlenmesi gereken bir özneydin yalnızca..yağmurlu gecelerde, 'keşke yanımda olsa 'dediğim.. paramparça birkaç şarkıyla ya da yıpranmış aşklarla kendimi avuttuğum imkânsızlık sarhoşu gecelerde, 'benimle hiç içmedi' dediğim bir özneydin..koparmaya kıyamadığım tek çiçeğimdin..günyüzü görmemiş acılardan geçiyor sana giden yol sevgili..hiç uçurtma uçurmamış çocukların, geçmişlerine duyduğu öfkeden geçiyor..bizim paramparçalığımızdan, yalnızlığımızdan şiire eski bir sevgili gibi sarılışımızdan geçiyor...

sana giden yol..

benim yokluğumdan geçiyor...

Ve kalemim oluyor sana duyduğum bu yıllanmış aşk...

Seni seviyorum...

ama hangi 'sen'i sevdiğimi bilmiyorum...

bırak, gizli kalsın özneler ...​

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Yüreğine sağlık çok güzel bir şiirdi sağolasın..

blackholes

Blackholes & Revelations

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Diğer
Çok güzel bir yazı paylaşım için teşekkürler...

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Emegine yüregine saglik Gölge kardesim cok güzel etkileyici bir yazi tesekkürler paylasimin icin
Allah(c.c)razi olsun
Selam ve Dua ile.........

Bir_Katre

RAHMETLE ANIYORUZ DEĞERLİ KARDEŞİM

Aldığı Beğeniler
50
Takım
Galatasaray
Yüreğine sağlık güzel paylaşımdı...

engin.

... Bir_Katre ...

Aldığı Beğeniler
67
Takım
Fenerbahçe
yazı mükemmel ellerine sağlıkta o resim gitmemiş oraya şahsi fikrimdir. saol tekrar

KaTrEe

Enderun-i

Aldığı Beğeniler
15
BEN ÖZNEYİM SEN YÜKLEMSİN SANARDIM BU SEVDA da

MEĞERSEM BİR DE "O" WARMIŞ

ÜÇ KİŞİ YAŞAMIŞIZ BU CÜMLEYİ

BİZİM SEVDAMIzIN GİZLİ ÖZNE SİDE WARMIŞ...

Üst Alt