Başınız sağ olsunda helva nerde helva yiyemedik ama ben helva isterimşirin babanız kim OKUSENMİ
![]()
Hayır katreeee![]()
![]()

Bu içler acısı durum karşısında içim acımadı.Farkındalık akıl kârıdır.Harcanmalıkların;harcananların toplamının yanında sadece bir + olduğunun farkına varabilmeniz sevindirici olsada ben sevinmedim.Değerlerin menfaate döndüğü anda yanınızda kimseyi bulamayacaksınız.Bu iyi günleriniz.Kalpleriniz bir diye cümle duymak akabinde saf sata demeyi getirsede şirinler köyünde şirin olmayan gargamel ve azmanlık oynamak callio izlemekten daha vahim.Nizamsızlığın üstüne nasıl bir nizam ki bu?.Özgüvensiz sözler yalancı sevgilere denk ve yalandanda olsa gönül alamam.
Mübarek olsun protestonuz.
ku-kapat:Kabul et Katre..Güneş battı diyorsun yaninerde mücadele ruhu,yılmayan azim, güneş batsa bile tekrar doğmasını bilir feragat yok feragat yok
hele ki şekil A,da ki şahısların yazdığı irdeleyici,zedeleyici ve dalga boyutundaki sözlerden sonra istirahat mı hayırrr biz "dava" adamıyız
yılmak yok yolaa devamm yoksa samimiyetimiz muğlakta kalır! olmasa da bir fert tek başıma nefer olur beklerim
manipüleci düzene rest çekiyorum halet-i ruhiyyem müsait değil asimile edilmeye
![]()

gölgeler genellikle iyi değildir zaten son durumu gün ışığına çıktık yolumuza gün ışığında devam ediyoruz diye anlıyorum ben...![]()
gölgeler genellikle iyi değildir zaten
hepinize :gul:
bu konudaki muhabbet üye olmamı sağladı desem pekte abartmış olmam bu bile foruma katkıdır diye düşünüyorum yanılmadığıma inancımsa tam:gülegüle:
![Shake2[1] :anlastik: :anlastik:](https://www.yenidendogus.net/images/smilies/shake2[1].gif)
Başınız sağ olsunda helva nerde helva yiyemedik ama ben helva isterimşirin babanız kim OKUSENMİ
ben gölgeyi sevmiştim ama ...