Evet sitemizin güzide üyeleri! şu an itibarı ile sitemizde hemcinslerimize özel bölüm açılmıştır değerli destek ve paylaşımlarınızı bekliyoruz.Lütfen konuyu sabitleyin 
Konu içeriği; kişinin ilgi ve alaka boyutuna göre değişmektedir.Mizah,modern yaşamda kadının yeri,dini ritüeller ve kadın,merak edilenler,püf noktalar,anektodlar,el emeği paylaşımlar,değerli vecize ve sözler kısacası kadına dair her şey e, biraz da dedikodu
dertleşme,dert deşme bize dair herşey.
Hira, özellikle senden karikatür bazında içeriği kadın direnişi ve egemenliğine bağlı paylaşımlar rica ediyorum.Mümkünse biraz feminem olsun
mevcut feodal yapıyı irdeleyen ve egalize eden 
Uhibbu,sana da çok iş düşmekte malum hayal dünyan çok zengin
o değerli mizansen paylaşımlarını ibraz etmeni rica edeceğim.
Dilsitan,senin görevin tatlı dilin ve uslubun ile konuya bayan üye çekmek
ayrıca paylaşımlara yorum gücü ile destek vermek.
Berrak,Merve,Hayat,Zehra,Lores ve sitemizin diğer güzide bayan üyeleri!Bize hitap eden bu değerli platformda atom karınca gibi çalışmanız rica olunur
bu bizim milli mücadelemizdir
ya hep beraber düşeriz ya da çıkarız,beraber yürüyeceğin biz bu yollarda 
Restarasyon sizlere ait.Hepinizi Melike ilan ediyorum
Gölge Yönetim..
Konu içeriği; kişinin ilgi ve alaka boyutuna göre değişmektedir.Mizah,modern yaşamda kadının yeri,dini ritüeller ve kadın,merak edilenler,püf noktalar,anektodlar,el emeği paylaşımlar,değerli vecize ve sözler kısacası kadına dair her şey e, biraz da dedikodu
Hira, özellikle senden karikatür bazında içeriği kadın direnişi ve egemenliğine bağlı paylaşımlar rica ediyorum.Mümkünse biraz feminem olsun
mevcut feodal yapıyı irdeleyen ve egalize eden 
Uhibbu,sana da çok iş düşmekte malum hayal dünyan çok zengin
Dilsitan,senin görevin tatlı dilin ve uslubun ile konuya bayan üye çekmek
ayrıca paylaşımlara yorum gücü ile destek vermek.Berrak,Merve,Hayat,Zehra,Lores ve sitemizin diğer güzide bayan üyeleri!Bize hitap eden bu değerli platformda atom karınca gibi çalışmanız rica olunur
ya hep beraber düşeriz ya da çıkarız,beraber yürüyeceğin biz bu yollarda Restarasyon sizlere ait.Hepinizi Melike ilan ediyorum
Gölge Yönetim..