Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
Güllerin ateşini onu derenler bilir.
Yüreğin ateşini kalbe girenler bilir.
Bilmez gülün kadrini pervane-veş yanmayan
Kıymetini güllerin sırra erenler bilir
Yılda bir defa kurban keserler halk-ı alem ıyd için
Dem-be-dem saat-be-saat ben senin kurbanınım.
Alem halkı bayramda yılda bir kez kurban keserler.
(Ey Sevgili!)Ben her zaman, her saat senin kurbanınım.

Herkes güle,bülbül olmaya hazırdır. Bülbül gül olduğunda güzelce şakır. Bülbülün anlamıdır gül. Bülbülün kanıdır gül Diken gülle gül kokar

Gönüller ki Güle hasret!.. Gül sözleri edelim, gül düşleri görelim gül gecelerinde. Gönülleri yıkayalım gül suyuyla

Gönlüm ki Güle hasret!.. Güzellik Güle, sevgi bana düşmüş,sevginin ve vefanın bülbüle düştüğü gibi;

Gül gülse daim,ağlasa bülbül aceb değil

Zira kimine ağla demişler, kimine gül

Gül yeter ki gülsün ona gülmek yakışır.Bense ağlamaya razıyım.Aşk da tatlı bir gözyaşı değil midir zaten,sevdiğini güldürmek için yapılan işler uğruna

Ey Gülüm gülümseyişlerin vursun yüzlerimize, nur içinde nur olsun. Güzelliğin hakiki sevenleri, sevecekleri hakiki güzelliği seninle tanısınlar ve seni ansınlar.Yaşasın senin için ağlayan her dize şiirde ve senin için parlayan her damla nehirde

Ey Sevgili kapına geldik aşkı öğret bize ve aşkını ver yüreklerimize, her şey SEN olsun şu dünyada ve olmasın SEN olmayan dünya da... Dertsiz olmak dert olarak yeter&

Gönlüm ki GÜLe Hasret !

bypolat

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Fenerbahçe
GÖRDÜĞÜM GÜNDEN BERİ EY GÜL-İ RANA SENİ ;

GÖZLERİM YOLLARDA OL GÖZLERİ ELA SENİ,...

ELİNE YÜREĞİNE SAĞLIK...

Rumeysa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,483
Takım
Galatasaray
jdeg8dg5v5ntn1.jpg

Ey Sevgili kapına geldik aşkı öğret bize ve aşkını ver yüreklerimize, her şey SEN olsun şu dünyada ve olmasın SEN olmayan dünya da... Dertsiz olmak dert olarak yeter&

Gönlüm ki GÜLe Hasret !

Üst Alt