Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Rumeysa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,483
Takım
Galatasaray
GÖNLÜMDEKİ HİCRAN YARASİ
Resulum,kapatmiyor hicbirsey gonlumdeki hicran yarasini.Her gun biraz daha alevleniyor hasret yangini icimde...
Senden ayri kalmak mahsunlugumuzun nedeni,gozyaslarimizin sebebi...
Resulum hicret ettigin gundur mekkenin huzun gunu.Mekke sensiz kaldi o gun ,hasret kapladi her yani,her gonulu..toprak agladi,gokyuzu agladi,mekke agladi...sensiz kalmanin huznuyle.Kabe siyahlara burundu kimsesiz kalinca,sensiz kalinca...Medine huzne burundu bu dunyadan baki aleme irtihal ettiginde gozyaslari sel oldu akti..Medine agladi , ummetin agladi
Asirlar gecti aradan ummetin hala aglıyor sensizlige,hala huznun var bu cihanda,hala gözyasi dokuluyor yokluguna,hala huznun var yureklerde...
Aglıyoruz o nur yuzunu goremedik diye,agliyoruz mubarek sesini duyamadik diye,agliyoruz gul kokunu alamadik diye,agliyoruz sana layik ummet olabiliyor muyuz diye,aglıyoruz ya sana ebedi alemde de kavusamassak diye...
Ya resulallah sensin arsın mirac'ı,sensin fazilet gunesi,sensin dost,sensin ummetinin onderi.
Neyleyim sensiz bu hayati,sensiz omur hep kurak,sensiz ummetin hep mahsun,sensiz bu diyar yetim Resulum.
Gonlume hazanlar deger her daim sensizim diye,vuslat umidiyle yasiyorum. sefaat eliCiihanın essiz incisine,sana kavusma umuduyla.Gonlumu askinla,dilimi salat ve selamla susluyorum.
Resulum bu aciz gonlun sesini duy ne olur.Sozume sadik kalamadigim her an icin,sana karsi dustugum tum vefasizliklar icin,sefkatindeki enginlige,ummetine duydugun sonsuz merhamete siginarak senden af diliyorum.Insallah ahirette bana ve benim gibilere

siyahinci

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Diğer
ORiJiNAL YAZARI : rumeysa

Resulum bu aciz gonlun sesini duy ne olur.Sozume sadik kalamadigim her an icin,sana karsi dustugum tum vefasizliklar icin,sefkatindeki enginlige,ummetine duydugun sonsuz merhamete siginarak senden af diliyorum. [/SIZE][/CENTER]

AFFET BİZLERİ YA RESULLAH

DuaM

cici anne :)

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Galatasaray
GÖNLÜMDEKİ HİCRAN YARASİ
Resulum,kapatmiyor hicbirsey gonlumdeki hicran yarasini.Her gun biraz daha alevleniyor hasret yangini icimde...
Senden ayri kalmak mahsunlugumuzun nedeni,gozyaslarimizin sebebi...

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Ya rab bizi sensiz bırakma..

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
Asirlar gecti aradan ummetin hala aglıyor sensizlige,hala huznun var bu cihanda,hala gözyasi dokuluyor yokluguna,hala huznun var yureklerde...

YaRabbım Peygamber Efendımız sas e tum ehlı beytıne ve ashabına senc ebılınene herseyın sayısınca salat selan ve rahmet eyle.....

Rumeysa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,483
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : MeLeK

YaRabbım Peygamber Efendımız sas e tum ehlı beytıne ve ashabına senc ebılınene herseyın sayısınca salat selan ve rahmet eyle.....

Amin ..

İnşaAllah..

Bir_Katre

RAHMETLE ANIYORUZ DEĞERLİ KARDEŞİM

Aldığı Beğeniler
50
Takım
Galatasaray
Allah (cc) razı olsun ablam yüreğine sağlık...

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
Ya resulallah sensin arsın mirac'ı,sensin fazilet gunesi,sensin dost,sensin ummetinin onderi.
Neyleyim sensiz bu hayati,sensiz omur hep kurak,sensiz ummetin hep mahsun,sensiz bu diyar yetim Resulum.

ALLAH razı olsun

gamzelim

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Resulum bu aciz gonlun sesini duy ne olur.Sozume sadik kalamadigim her an icin,sana karsi dustugum tum vefasizliklar icin,sefkatindeki enginlige,ummetine duydugun sonsuz merhamete siginarak senden af diliyorum.Insallah ahirette bana ve benim gibilere

Amin inşALLAH..Allah razı olsun.
selam ve dua..

Üst Alt