Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

semerkand

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
40
Takım
Diğer
Gönlümün öksüz Gülü "Hz Muhammed" (s.a.v)

gllpt0.gif

Pencereni açtım Sensiz bir korulukta... Yola bakardı bir yanı, bir yanı uçsuz bucaksız bir dağa. İsimler koyardım Sen'i andığım zamanlara: Adı Gül, adı Yağmur, adı Sen... Kimse bilmezdi yağmur nasıl düşer pencereme. Her bir damla Sana sevdalı gelirdi. Yüreğime inerdi usul usul. "Ah küçüğüm " derdim, "Kurak bir iklime düşmektesin, çöle açmaz menekşeler" bilmezdim o damlalarla yeşermiş meğerse yüreğimdeki çiçekler...
24sf.gif

Penceremi açtım Sensiz bir zamanda. Gül devri değildi gördüğüm manzara. Üşüdüm bir kış ayazında. Sen'i sordum karşılaştığım bütün varlıklara. Ben Sen'i ararken, adını dahi duymamışlara rastladım bu pencerede. Ağlamak kar eder mi bilmem: Ağladım işte Sensizlikte! Ağladım üşümüşlüğün yetim zemheresinde!
24sf.gif

Bir pencere daha dedim, bir pencere daha. Sen'i sordum ey Nebi! Bir bedevi gibi, belki üzgün, belki yorgun bir Sensizlikte. Ellerim mi ısındı, hava mı bilmem. Bir vahaya rastladım buz kesmiş topraklarda. Kokuna hasret güller gördüm; bahçelerde, bağlarda... Bilmezdim Sen'in aşkından kor kor yanan yürekler varmış garipler kervanında. Hangisine yaklaşsam dillerde Sen, bakışlarda Sen. Kendi adını dahi hatırlayamayanların kervanı bu: Adı Sen!.. Ey Nebi! Sana bakanların penceresinden ayırma beni.

24sf.gif

Pencereni açtım Sensiz bir korulukta Yola bakardı bir yanı, bir yanı uçsuz bucaksız bir dağa İsimler koyardım Sen’i andığım zamanlara: Adı Gül, adı Yağmur, adı Sen Kimse bilmezdi yağmur nasıl düşer pencereme Her bir damla Sana sevdalı gelirdi Yüreğime inerdi usul usul “Ah küçüğüm “ derdim, “Kurak bir iklime düşmektesin, çöle açmaz menekşeler” bilmezdim o damlalarla yeşermiş meğerse yüreğimdeki çiçekler
24sf.gif

Penceremi açtım Sensiz bir zamanda Gül devri değildi gördüğüm manzara Üşüdüm bir kış ayazında Sen’i sordum karşılaştığım bütün varlıklara Ben Sen’i ararken, adını dahi duymamışlara rastladım bu pencerede Ağlamak kar eder mi bilmem: Ağladım işte Sensizlikte! Ağladım üşümüşlüğün yetim zemheresinde!
24sf.gif

Bir pencere daha dedim, bir pencere daha Sen’i sordum ey Nebi! Bir bedevi gibi, belki üzgün, belki yorgun bir Sensizlikte Ellerim mi ısındı, hava mı bilmem Bir vahaya rastladım buz kesmiş topraklarda Kokuna hasret güller gördüm; bahçelerde, bağlarda Bilmezdim Sen’in aşkından kor kor yanan yürekler varmış garipler kervanında Hangisine yaklaşsam dillerde Sen, bakışlarda Sen Kendi adını dahi hatırlayamayanların kervanı bu:

Adı Sen!

Ey Nebi! Sana bakanların penceresinden ayırma bizlerii
AMİN AMİN AMİN

SeLaM ve Dua İle ....

x1pnprgmi5o52k9fhenxyk8ur1.jpg

ALINTI...

menzil_gülü

Ne Mutlu Müslüman olana..

Aldığı Beğeniler
20
Takım
Fenerbahçe
Rabbim c.c razi olsun gurban abi,yüregine saglik...harikaydi.....

efruz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Bir pencere daha dedim, bir pencere daha Sen’i sordum ey Nebi! Bir bedevi gibi, belki üzgün, belki yorgun bir Sensizlikte Ellerim mi ısındı, hava mı bilmem Bir vahaya rastladım buz kesmiş topraklarda Kokuna hasret güller gördüm; bahçelerde, bağlarda Bilmezdim Sen’in aşkından kor kor yanan yürekler varmış garipler kervanında Hangisine yaklaşsam dillerde Sen, bakışlarda Sen Kendi adını dahi hatırlayamayanların kervanı bu:

Adı Sen!

Ey Nebi! Sana bakanların penceresinden ayırma bizlerii
AMİN AMİN AMİN
Allah razı olsun. Emeğinize sağlık, çok güzeldi:alkis:

vakkas

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
42
Takım
Diğer
Rabbimiyilikler daim etsin semer kant kardesim allah razi olsunyÜregine saglik

Üst Alt