Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

nun_kalem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
24
Hani bir tabir vardır.. Her yiğidin gönlünde bir aslan yatar..Sizin gönlünüzde yatan ne?
Geleceğe dair Bir gayeniz bir hedefiniz var mı?
Bu Bölümde bunları paylaşalım inşaAllah…

nun_kalem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
24
Kimsenin gönlünde aslan yatmıyor galiba...:)

EkSen

Çelİşkilli

Aldığı Beğeniler
13
Yok bence ondan değil, bende dahil olmak üzere ne sorduğunu ve ne yazmamız gerektiğini tam olarak anlayamadığımız için olsa gerek ..
Bence ilk sen yaz gönlündeki arslan ya da arslanları ki bizde yazdığından model alalım ..

nun_kalem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
24
Yok bence ondan değil, bende dahil olmak üzere ne sorduğunu ve ne yazmamız gerektiğini tam olarak anlayamadığımız için olsa gerek ..
Bence ilk sen yaz gönlündeki arslan ya da arslanları ki bizde yazdığından model alalım ..

Kopya yok..:)
Ben o aslanı daha yeni yatırdım yerini beğenip beğenmeyeceği belli değil..Biraz alışsın sonra kükreriz birlikte :D

EkSen

Çelİşkilli

Aldığı Beğeniler
13
Nesini beğendin AroRA ..? " Bir soru sordum ama cevabını bende bilmiyorum hatta ne sorduğumu bile tam anlayamadım" demenin arslan eğitmenli hali .. :)

EkSen

Çelİşkilli

Aldığı Beğeniler
13
Zaten bu Nun hep böyle yapar .. Ne zaman araya ben girsem " hopp noluyo burda bilader ? " desem " film çekiyorduk araya reklam almıyoruz " havalarına girer ..
Arslanmış da kaplanmış da kükrermiş de .. ALLAH bilir daha kedi sevmeye yanlarına bile yanaşamıyordur .. Kaldı ki arslan eğitecek .. ( O değilde çok yüklendin Eksen .. Sıvış istersen Nun gelmeden )

İsrâ

"Özlem"imsin

Aldığı Beğeniler
12,753
Takım
Galatasaray
Bu aslan Galatasaray olabilirmi :)

Üst Alt