Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

gülennur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
s.a ne güzel bir konu açmış kardeşim... sağol vallahi şu an içimdkileri haykırmayı o kadar istiyorum ki :(

şuan hiç sıcak bir ortamda değilim. insanlar hep kendi havasında ben evde oturmaktan çok sıkıldım. ama yapacak bir şeyim yok. insanların bana karşı bakış açıları beni rahatsız ediyor. sıkılıyorum hayattan giderek kopuyoprum sanki :(:( hiç bir şeyden zevk almamak böyle birşey sanırım...

ama en çok sevindiğim sağlıklıyım.işte bu beni ayakta tutan tek şey.

duayla... :(

Loya

O Eskidendi.....

Aldığı Beğeniler
17
Takım
Trabzonspor
ORiJiNAL YAZARI : Gölge
Ben şu anda bazı Trabzonsporlulara gıcık oldum ne yalan söyleyeyim içimden geçenler bunlar ... :D

:D hiç g.s li bi fanatik t.s liye gıcık olur mu yaf :D içine söyle çok ayıp etmiş :tongue:

ORiJiNAL YAZARI : MeLeK
he he sizi fanatikler :tongue:

içimden ne geçiyor hmmmmmmmmmmm
içimde yaramaz b i kız çocugu ip atlıyor saklambaç oynuyor yaramazlık ve sevecenlik yapıor
o yüzden lay lay lommm diyesim geldi :tongue:

Ayy imrendim ya bende ip atlamak istıyom beraber atyalayım ay ne güzel olurdu :tongue:az ince kardeşimle konuştum onu cok özledim imdi içim kıpır kıpır mutluyum...

ORiJiNAL YAZARI : ayel_sevan
allahım kı m o fenerlı aferın sana laz ıncı_su fener adamı tam aksıne hasta eder allah uzak etsın yavw

eee ne de olsa kimin dedesinin kuzeni :hahaha:

ORiJiNAL YAZARI : gülennur
s.a ne güzel bir konu açmış kardeşim... sağol vallahi şu an içimdkileri haykırmayı o kadar istiyorum ki :(

şuan hiç sıcak bir ortamda değilim. insanlar hep kendi havasında ben evde oturmaktan çok sıkıldım. ama yapacak bir şeyim yok. insanların bana karşı bakış açıları beni rahatsız ediyor. sıkılıyorum hayattan giderek kopuyoprum sanki :(:( hiç bir şeyden zevk almamak böyle birşey sanırım...

saol canım...valal bende sen gibiydim ama şimdi o moddan kurtuldm dıyebılırım...ama canım halen sıkkın.. :(Takma kafana Heseyın hayırlısı inşl...Dua edicem sana ...

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
ORiJiNAL YAZARI : gülennur

çok özlendin canm benim ilk işim seni aramak olcak...hepsi sınav sabret emi bitanesi..dualar senle abimle...ikinizide cok seviyorum ve cok özledim

Loya

O Eskidendi.....

Aldığı Beğeniler
17
Takım
Trabzonspor
İkinci kez teyze oldummmm :):):) sabah haberi alna kadar hiç heycanlı mutlu deildim,çünkü Efe min sevgisini paylaşmak istemiyorum ama şimdi içim nasıl kıpır kıpır...
Görmek için gün sayacam...hem artık hayatımda özleneler listesine biri daha eklendi ...
inşl yedi ay sonra görecem inşl...çok heycanlı ve çokkkkkkkkk mutluyum..........
CANLARIM.....TEYDELERİNİN CAN İÇLERİ :)

casus88

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Rabbim bu bayramıda görmeyi nasip etti hayırlısıyla,bugün dördüncü we son günü..

İnşallah da nice bayramlar görmeyi nasip ettin rabbim hepimize...

Sadece biraz üzgünüm ne kadarda çabuk geçti bayram,4 gün nasılda geçti doyamadan...

Keşke bitmeseydi,ne güsell olurdu finallerle uğraşmasdım,derslere bakmasdım... =)

Loya

O Eskidendi.....

Aldığı Beğeniler
17
Takım
Trabzonspor
İnsanları kırmayı istemiyorum ama onlar kırılmak istiyor.Neden kırılmak ister insan neden? neden? neden?...Neden başkalarının hayatlarına kendi hayatlarıymış gibi hayallerini sokuşturular?Neden sevgide bi kıyas yapıp ''beni bukadar seviyorsan'' diye şart koşarlar? Menfaati içinde barındıran bir sevgi beni katılaştırı gamsızlaştırı amaaa ben böyle olduğuna inanmak istemiyorum..Herkesi çok seviyorum ama kıyazsız şartsız ve herkesin böyle sevmesini istiyorum...gerçek sevgide budur!Alllah'ım kimsenin kalbi kırılmasın,kırılmayımda..... hayırları sevdir bize...AMİN

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49

size yüreğimde sıcacık bir cay demleyip sunuyorum...
hayrlı huzurlu pazarlar...
günaydınlar... ;)

seylan_54

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,393
Birazda eski başlıkları hortlatalım :Smiley (6)::Smiley (6):

Sakinim, sinirliyim.. :)

İman-ı İcmali

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
15