Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

*zehra*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
38
Takım
Diğer
Gerek yok her "SÖZÜ".. Laf ile Beyana.. Bir bakış "BiN" Söz eder.. bakıştan "ANLAYANA"..! [Hz Mevlana]

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056
Sevdiklerimi bana bağışla Ya Rabbi..!
hastalara şifa
dertlilere deva
namurad olanları bermurad
na şad olanlarıda handanu şandan eyle Ya Rabbi....

amin inş.

*zehra*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
38
Takım
Diğer
Allah’ım! Benim ismet perdesini yırtan günahlarımı affet. Allah’ım! Benim mutsuzluklara sebep olan günahlarımı affet. Allah’ım! Benim nimetleri değiştiren günahlarımı affet.

Allah’ım! Benim duanın icabetini önleyen günahlarımı affet.Allah’ım! Benim belanın inmesine sebep olan günahlarımı affet.

Allah’ım! İşlediğim bütün günahları ve yaptığım bütün hataları affet.

Allah’ım! Sana zikrinle yaklaşmak istiyor ve Seninle Sen’den şefaat diliyorum. Cömertliğin hakkı için beni Kendine yaklaştırmanı ve şükrünü eda etmeyi bana nasip kılmanı ve zikrini bana ilham etmeni niyaz ediyorum.

Allah’ım! Huzu, huşu ve zelil bir dille, Sen’den hatalarıma göz yummanı, bana merhametli davranmanı, beni verdiğine razı, kanaatkar ve her halde mütevazı kılmanı diliyorum.

Allah’ım! İhtiyaç ve yoksulluğu şiddetli olan ve hacetini zorluklar anında kapına getiren, katında bulunanlara büyük rağbeti olan kimsenin yalvarışı gibi sana yalvarıyorum.

Allah’ım! Senin Saltanatın büyük ve mekanın yücedir, tedbirin gizli; emrin açıktır; kahrın galip, kudretin her yerde caridir ve Senin Hükmünden kaçmak muhaldir.

Allah’ım! Senden başka günahlarımı affedecek; kabahatlerimi örtecek; kötü amelimi iyiye çevirecek biri yok. Senden başka ilah yok; Sen Sübhan’sın, Münezzehsin; Sana hamdederim.

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056
Aminlerce aminler olsun inş... dua ümmetin geneli içinde nasip kapsamında olsun :gul:
Allah razı olsun ablam..çok güzel bir dua:gul:

*Hayat*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,059
ALLAH ım lütfen düşündüğüm şey benim için hayırlı olsun

Acizane

hizmet..hicret..sehadet..

Aldığı Beğeniler
27
Takım
Diğer
Es selamun aleyküm yüreği güzel arkadaşlar....aradan uzuuun seneler geçmiş bu siteye gitmeyeli....çok komik gece yarışı aklıma geldi bir konuyu araştırıken...hala site duruyor mu diye merak ettim ...sonra birden şifrem aklıma geldi unutmamışım ???? 2012 deki özelden gelen bir mesajıma şimdi cevap verebildim...gelwnler gidenler yeni üyeler paylaşımlar olmuş ve oluyordur ....rabbim ccümlemizi sevsin sevdirsin sevindirsin istikametten ayırmayıp ilmimizi arttırıp amelle ghzellestirip ihlas ile taçlandırdı
Dua beklerim
Acizane kardeşiniz ????
Bu arada 10 yıl öncesinde bir paylaşılan konuyu atıyorum hala bulamadım çok istifadeli idi fzehr a ablamızın paylaşımı idi ...Ins bulabilirim ????????

Üst Alt