Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
Duyuru

gonulsohbetleri

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2

Gönül Sohbetleri YouTube Kanalıma Davetlisiniz!​

Merhaba gönül dostları,

Forumun bu güzel ve samimi ortamında sizlere kendi YouTube kanalımdan bahsetmek istedim. Adı Gönül Sohbetleri. Bu kanalı kurarken amacım, hayatın yoğun temposunda bir an olsun durup kalbimize dokunan, ruhumuzu dinlendiren ve bizlere manevi bir pencere aralayan sohbetler gerçekleştirmekti.

Kanalımda, hayatın içinden, insana dair, sevgi, merhamet, sabır gibi değerler üzerine hasbihal ediyoruz. Kimi zaman bir ayetin aydınlığında, kimi zaman bir hadisin rehberliğinde, bazen de bir gönül erbabının sözleriyle yolumuzu bulmaya çalışıyoruz. Amacım, ne bir hoca edasıyla ders vermek ne de kimseyi yargılamak. Yalnızca, hepimizin ihtiyaç duyduğu o içten ve samimi sohbet ortamını sanal dünyada da olsa yeşertmek.

Eğer siz de;

• Kalbinize bir pencere açmak,
  • Modern dünyanın gürültüsünden biraz olsun uzaklaşmak,
  • Gönülden gönüle bir köprü kurmak,
  • Samimi ve içten sohbetlere ortak olmak isterseniz, kanalıma davetlisiniz.
Sizlerin de desteğiyle bu Gönül Sohbetleri halkamızın daha da genişleyeceğine inanıyorum. Videolarımı izler, beğenir ve kanalıma abone olursanız bana en büyük desteği vermiş olursunuz. Yorumlarınız ve fikirleriniz ise benim için çok kıymetli.

Gelin, bu yolda birlikte yürüyelim, birlikte öğrenelim ve gönül soframızı birlikte zenginleştirelim.

Kanal Linki: http://www.youtube.com/@xgonulsohbetleri

Destekleriniz için şimdiden her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Allah'a emanet olun.

Üst Alt