Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

samanyolu

“Ya Bâki ente’l-Bâki”

Aldığı Beğeniler
19
Takım
Diğer
Ey zengin kimse!
Sen huzur-u ilâhiye yüz çuval altın götürsen,
Cenab-ı Hak sana der ki: Bana gönül getir!

Hz. Mevlânâ

dlfz6.jpg

Beste

Dert etme Duâ et..

Aldığı Beğeniler
18,751
Takım
Galatasaray
Tesekkürler samanyolu.

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
etkileyici :o

Allah ebeden razı olsun abla :gul:

samanyolu

“Ya Bâki ente’l-Bâki”

Aldığı Beğeniler
19
Takım
Diğer
Allahü teala ve tekaddes hazretleri cümlenizden razı ola!!!
Kediler lordu;yüreğime surür düşürdünüz.Tepeden tırnağa hatalarla örtülüyüz.Amel kefemiz ise bomboş nitelikte...Hatalar karşısındaki pişmanlıklar ise hudutsuz.Buna binaen Allahü teala af buyurur inşaallah...Allahü teala beni sizlerin hüsnü zannından daha iyi kılsın inşaallah...

kediler lordu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
SU I zannın EN siddetli yasayan biriydim bir ara halada hali acikta var... cumlelerinden ilim kokuyor be kardesim... bu insan bos olamaz dusuncesi geciyor aklimdan....hani bu tur seyleri soylemek ham insanlarda kibir olustururmus diyorlar... ama bazi insanlarinda imanini artirirmis... endise duymadigim icin hakkinda olumlu ve pozitif dusuncemi ilettiyim dedim...zaten gunahkar olmadigimizi idea etsek ve insanlarda kusur arasak iste o vakit vay halimize...

samanyolu

“Ya Bâki ente’l-Bâki”

Aldığı Beğeniler
19
Takım
Diğer
Cenab-ı Hak razı ola kardeşim,içtenliğiniz,samimiyetiniz için...Sizin coşkun,saf bakış açınız.Gönül güzelliğiniz netice-i kelam...Bizlerde bir marifet yok.Kusur ise pek çok.İnsan nasıl bakarsa öyle düşünür ve görürmüş.Rabbimiz sizleri ve bizleri takva ehlullahın safına dahil eyleyip,refik-i alaya kabul buyursun.Gönlünüz neyin arzusuyla yanıp tutuşmaktaysa Allahü teala hayır üzere arzunuzu,muradınızı kabul eylesin.

Üst Alt