Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Vukuf-i Kalbi

ڪےàؤôمà Кàﺸڗễ۳

Aldığı Beğeniler
8
Takım
Fenerbahçe
Mekke çöllerinde bir pazartesi,
Aylardan Nisan ve seni bekliyor binlerce insan.
Sensiz dünya perişan , devran virandı.
Ve senin doğuþun müthiş bir andı, Anlatılması imkansız bir zamandı0.
Ama biz göremedik , bize yokluğun kaldı..

Bunları sana takvimlerde yer almayan bir zamandan yazıyorum. Kainatın dışındaki bir mekandan. Ne ilk , ne de son ; bilinmeyen bir bahardan yazıyorum.

Yürekten bir kalemim , hayalden bir kağıdım var. Sana bunları sabahın en karanlık anından yazıyorum.
Müebbet bir yağmurdu rahmeti getirişin , ümmetine serpiştirdin ellerinle , şefaatin dağıldı sağanak sağanak üstümüze , sen gittin izlerin kaldı gönlümüzde.

Gönül senin yanında olabilmeyi dilerdi , tutulup kalmayı sana hayranlıktan. Yine de binlerce kez şükredebilmeyi Müslüman olmaktan. Seninle beraber , senin yanında.

Şer gördüklerimizi hayreyleyen Rabbimin sevgilisi; bir an duyabilseydim sesini , ya sen gitmeseydin bu kadar erken ya da ben gelseydim geçmişe sen yaşarken. Rabbim bilir maneviyatımı , isyan değil bu sözlerim. Senin çağında olmaktı istediğim.

Rahmet deryası Rabbimin sevgilisi ; bir an görebilseydim seni , ya sen yummasaydın gözlerini hayata , ya da ben hiç açmasaydım senin olmadığın dünyaya.

Şairlerden kelime aldım , kitaplardan harf çaldım ama seni anlatamadım ; bir adını yazabildim ruhuma bir de resmini çizdim bembeyaz rüyalarıma.

Bir tek umudum kaldı elimde belki affolurum ahiret gününde , belki sana yakın bir yer verir Rabbim bana cennetinde. Ümidim elimde senin hasretinle gidiyorum kabrime&.

aLıntı

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Bir tek umudum kaldı elimde belki affolurum ahiret gününde , belki sana yakın bir yer verir Rabbim bana cennetinde. Ümidim elimde senin hasretinle gidiyorum kabrime&.

Ne güzel bir yazi bu böyle Bozok kardesim emegine yüregine saglik tesekkürler
Allah(c.c)razi olsun herdaim
Selam ve Dua ile.......

nurseza

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : lunay

Ne güzel bir yazi bu böyle Bozok kardesim emegine yüregine saglik tesekkürler
Allah(c.c)razi olsun herdaim
Selam ve Dua ile.......

Allah razı olsun

Mekkeye Hasret

la ilahe illallah..

Aldığı Beğeniler
13
Takım
Fenerbahçe
güzel paylaşımlar ALLAH CC razı olsun yüreğinize sağlık.

:gul: :sav:

Uhuda_Sevdalı

....Sonun Başlangıcı....

Aldığı Beğeniler
21
Takım
Galatasaray
Şer gördüklerimizi hayreyleyen Rabbimin sevgilisi; bir an duyabilseydim sesini , ya sen gitmeseydin bu kadar erken ya da ben gelseydim geçmişe sen yaşarken. Rabbim bilir maneviyatımı , isyan değil bu sözlerim. Senin çağında olmaktı istediğim.

Rahmet deryası Rabbimin sevgilisi ; bir an görebilseydim seni , ya sen yummasaydın gözlerini hayata , ya da ben hiç açmasaydım senin olmadığın dünyaya.

Şairlerden kelime aldım , kitaplardan harf çaldım ama seni anlatamadım ; bir adını yazabildim ruhuma bir de resmini çizdim bembeyaz rüyalarıma.

gönlüne sağlık kardeş
çok güzelll bir paylaşm

DuayaSevdali

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Diğer
Adini Hasret koydum ey Hasret kokulu Gülüm...!

Allah (c.c.) senden ve Gül-i Muhammedin tüm Ümmetinden razi olur insAllah Kardes, Ellerine saglik!

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
Allah razı olsun kardeşim..
Kutlu Doğum münasebetiyle farklı br şiir çalışması arıyordum..
Buı çok hoşuma gitti..
İnşallah slaytını yaparsam sizlerle payaşırım..

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Gönül senin yanında olabilmeyi dilerdi , tutulup kalmayı sana hayranlıktan. Yine de binlerce kez şükredebilmeyi Müslüman olmaktan. Seninle beraber , senin yanında.
Çok çok güzel bir paylaşım olmuş Bozok kardeşim.Allah c.c. ebeden ve daimen razı olsun.

Üst Alt