Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Hekimoglu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
191
İnternet arama motoru Google, kendi geliştirdi i anlık mesajlaşma programı ile MSN Messengera rakip oldu. Google Talk kullanıcılarına, e-mail, anlık mesajlaşma ve sesli konuşma alternatifleri sunuyor. Ücretsiz olarak indirilebilen Google Talk programı, kendi üzerinden e-mail iletişimine, anlık mesajlaşmaya ya da sesli sohbete imkan tanıyor. Sade ve kullanışlı arayüzüyle dikkat çeken program halen en çok kullanılan anında mesajlaşma programı olan MSN Messengera rakip olacak gibi görünüyor.
Programı kullanmak için ise ücretsiz alanabilen bir ve 2 GB kota veren Gmail kullanıcı adı ve şifresinin olması yeterli.

Özellikle sesli sohbet hizmetinin kolaylı ı ve kullanışlılı ıyla göze çarpan Google Talk, uzak mesafelerde yaşayan ve birbirlerinin sesini duymak isteyenler için ücretsiz ve kolay konuşma imkanı olusturdugu için tercih edilece e benziyor.

Google Talk programı www.google.com/talk adresinden ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Samanyoluhaber

KAMELYAM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
HIMMM EVET :] SAGOL ABİ PAYLASIM İÇİN

@Cihan**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Beşiktaş
saolasin bu bilgi icin ...

gun gectikce daha guzel seyler cikiyor...

salihin_cy

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Allah cc razı olsun kardeşim....

İiy bir haber....

İslamiBoard

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Evet arakaşlr ben kullanmaya başladım..
çok güzel ve sade

ayrıyetenkimse de bilmeyince

sakin ve huzurlu oluyor..

:) :D 8) 8)

neyse

adresim..

ymenture@gmail.com

he he

TebessüM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Allah razı olsun ama birde nasıl gmail mesabı açacaz o kaonuda yardımcı olursanız
birde bu nasıl kullanılıyor parolayı falan nasıl alıyoruz ben hiç anlamadın e tabi ingilizce bilmeyince öle oluyo
yardımcı olursanız iyi olur

Hasbi

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Taze bilgiler her zaman için de erlidir

Bu paylaşım da öyle..

Her geçen gün baş döndürücü gelişmelere imza atıyor google microsoft ile boy ölçüşebilecek kıvama geldi i söyleniyor teknolojiye yatırım yapan kazanıyor yani.

Teşekkürler bu paylaşım için..

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
ablam özel msjdan size anlattım... :)

Üst Alt