Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Hemen anlatayım güzel abim yeterki sen iste;
Bu gogıl mesıncırı kullanmak için gmaill den mailiniz olması lazım (bunuda herkes alamıyor, gmail hesabı olanların davetiye yollaması lazım, isteyenler bana özelden kullandıkları maili bildirsinler, ben onalara gmail davetiyesi yollarım inşaAllah)

Programı yükleyin yükledikten sonra msn gibi login olacaksınız programa... ondan sonrası sohbete başlayabilirsiniz, aman dikkatli olun fazla zaman götürüyo bu chat olayı... :)

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
ben google talki msn messengere rakip olarak görmüyorum..googleyi bende kullanıyorum ama msn gibi de il daha..ilerde belki..

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
google mail olayında noktayı koydu u gibi bu mesıngır olayına da koyacaktır, hem daha sade, sadeli i sevenler için şahane... Hem yakında gerçek sürümle gelecekmiş, meydana :)

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
Orjinal Yazarı YaMusaB
google mail olayında noktayı koydu u gibi bu mesıngır olayına da koyacaktır, hem daha sade, sadeli i sevenler için şahane... Hem yakında gerçek sürümle gelecekmiş, meydana :)

ben teffrutları sevdi im için bunu pek be enmedim.ayrıca gmailden adresi olan arkadaşlarımpek yok..

tamtam

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
musab kardeş tşk ettik...
Allah razı olsun...

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Allah sizden razı olsun...
Gmail davetiyeleri isteyen maillerini bana özelden bildirsin...

Üst Alt