Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Gölge

Dost İstersen Allah Yeter

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
Resûlullah (s.a.v) ashabina bir defasinda,
-Mahlûkatlar içerisinde imani en tuhaf ve sasirtici kim oldugunu bilir misiniz?diye sormustu. Ashab:
-Meleklerin imanidir, diye cevap verdiler. Nebî (s.a.v):
-Melekler nasil iman etmesinler ki! Zira onlar Allah'i bizzat görebilirler, diye karsilik verdi. Ashab:
-Ey Allah'in Resulü, o zaman peygamberlerdir, dediler. Nebî (s.a.v):
-Peygamberlerde degil; çünkü onlara Cebrail her zaman gelerek Allah'in emirlerini indirir, dedi. Ashab:
-Senin ashabindir, dediler. Nebî (s.a.v):
-Ashabim nasil iman etmesin ki; zira onlar bana gelen mucizeleri görebiliyorlar ve ben de Allah'in bana indirdiklerini onlara teblig ediyorum. Gerçek sudur ki, Insanlardan en hayret edilecek imana sahip olanlar; benden sonra gelip beni görmedikleri hâlde bana iman edenler ve yine beni görmedikleri hâlde (sözlerimi) tasdik edenlerdir. Iste onlar benim kardeslerimdir." buyurdular....

_T_R_

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Bizler bu noktada nerdeyiz ?

onu görmediğimiz halde Ne kadar iman ediyoruz ?

Onu görmediğimiz halde onun söylediği sözleri [hadisleri]ne kadar tastik edip ne kadarını uyguluyoruz..?

Ve Peygamber efendimizin söyler Ve KARDEŞLERİM dediği Topluluğa Ne kadar giriyoruz???

Selametle

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
Efendim, Müjdecim, Kurtaricim, Peygamberim !
Sana uymayan ölçü hayat olsa teperim"

N. F. Kisakürek

Başak

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Rabbim şefaatlerine nail eylesin inşeallah...

Kardeşlerinden oluruz İnşeallah.

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
Insanlardan en hayret edilecek imana sahip olanlar; benden sonra gelip beni görmedikleri hâlde bana iman edenler ve yine beni görmedikleri hâlde (sözlerimi) tasdik edenlerdir. Iste onlar benim kardeslerimdir." buyurdular....

yüce RABBİM bizleri efendiler efendisine kardeşlerden eylesin.

Üst Alt