Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

sürmeli

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
26
Takım
Diğer
ORiJiNAL YAZARI : emmare
BU SİTEYİ GERÇEKTEN SEVDİM.. :tongue:

BİÇOK YERDE TASAVVUF DÜŞMANIYLA KARŞILAŞTIM...MUHAKKAK SİZLERDE KARŞILAŞMIŞINIZDIR..ÖLE LAFLAR EDİYOLARKİ ALLAH DOSTLARI HAKKINDA BEN KORKUYORUM...MALUM EVLİYANIN KILICI KININDAN ÇIKMIŞ BEKLER..ONLAR BİŞEY YAPMAZ AMA BAZILARI GELİR KENDİ ÇARPAR O KILICA...BU YÜZDEN HEMEN TERKEDİYORDUM BU SİTELERİ..

BU SİTEDE DAHA HİÇ RASTLAMAMIŞTIM..YUKARDA BİRİ BİŞİLER SÖYLEMİŞ AMA KİMSE MUHATAP ALMAMIŞ GÖRDÜĞÜM KADAR...BU ÇOK HOŞUMA GİTTİ...

AKLINI PUT EDİNENLERİN ALLAH YARDIMCSI OLSUN...NE DİYİM..

Sitede tasavvuf bölümü var kurban girdiğin sitelere bak tasavvuf varmı sorun olmaz gerisi . Bizde tasavvufla ilgileniyoruz inşeAllah ;)

mihru vefa

talib-i aşk

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : emmare
BU SİTEYİ GERÇEKTEN SEVDİM.. :tongue:

BİÇOK YERDE TASAVVUF DÜŞMANIYLA KARŞILAŞTIM...MUHAKKAK SİZLERDE KARŞILAŞMIŞINIZDIR..ÖLE LAFLAR EDİYOLARKİ ALLAH DOSTLARI HAKKINDA BEN KORKUYORUM...MALUM EVLİYANIN KILICI KININDAN ÇIKMIŞ BEKLER..ONLAR BİŞEY YAPMAZ AMA BAZILARI GELİR KENDİ ÇARPAR O KILICA...BU YÜZDEN HEMEN TERKEDİYORDUM BU SİTELERİ..

BU SİTEDE DAHA HİÇ RASTLAMAMIŞTIM..YUKARDA BİRİ BİŞİLER SÖYLEMİŞ AMA KİMSE MUHATAP ALMAMIŞ GÖRDÜĞÜM KADAR...BU ÇOK HOŞUMA GİTTİ...

AKLINI PUT EDİNENLERİN ALLAH YARDIMCSI OLSUN...NE DİYİM..

Münkirlerden uzak durmak lazım...
Sadatlar, sofileri en çok münkirlere karşı uyarmışlar ve sohbetlerinde şöyle demişlerdir:
Bir kimse papazla oturup kalksa, aynı kaptan, aynı kaşıkla yese içse, ondan gördüğü zarar, bir münkirden gördüğü zararın yanında hiç kalır.

Üst Alt