Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
Yollarda yârin gözlerinin hayaliyle yürümek

“Gözlerindir aşkın zekatını veren yoksul yanaklarına”

- Gözler kalbin aynasıdır değil mi dostum? Hani hiç yalan söyleyemezler!

- Evet öyledir de; peki kalp neyin aynasıdır? Daha doğrusu gözler kalbe bakar, ondan geleni izah eder, bazen parıldar bazen ağlar.... Ya.. Ya kalbin baktığı nedir?

- Eğer kalp mâsivayla doluysa; o kalp gözlere nefret tohumları serper, o kalp gözlere simsiyah bir perde örter..

Eğer ki; kalp aşk ile müsemma ise, her dem aşk diye atıyorsa, titriyorsa ALLAH deyince tüm bedenin, o kalp gözlere cennetleri sunar, o kalbe hiçbir zamana, hiçbir mekana sığmayan dahi sığar..

- EyvALLAH dostum. Sözlerine yüreğin aksetmiş. Sanki duyduğum en güzel melodileri duyuyorum. O halde Kalp neden sızlar ve neden ferahlar?

- Kalbi sızlatan acıdır, özlemdir/ hasrettir. Kalbi sızlatan kavuşamamaktır, kalbi sızlatan anlaşılamamaktır, kırılmaktır, yoksul yanakları görememektir ve kalbi sızlatan vicdanını dinlememektir..
Kalbi ferahlatan ise Acziyetle gelen tevazudur, hiç koşulsuz inanmaktır. Kalbi ferahlatan,bir yudum da olsa sevgilinin elinden su içmektir..​

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
amın ecmaın canım :)
gozlerıne saglık
ılgın ıcın tesekkurler :)

vakkas

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
42
Takım
Diğer
Kalbi sızlatan acıdır, özlemdir/ hasrettir. Kalbi sızlatan kavuşamamaktır, kalbi sızlatan anlaşılamamaktır, kırılmaktır, yoksul yanakları görememektir ve kalbi sızlatan vicdanını dinlememektir..

ALLAH RAZI OLSUN
YÜREGINIZE SAGLIK YINE SÜPER BIR KONU ACMISIN

TESEKKÜRLER

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
begenmene sevındım vakkas kardeşim...
gönlüne gözlerine sağlık...

nehar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
Takım
Galatasaray
- Kalbi sızlatan acıdır, özlemdir/ hasrettir. Kalbi sızlatan kavuşamamaktır, kalbi sızlatan anlaşılamamaktır, kırılmaktır, yoksul yanakları görememektir ve kalbi sızlatan vicdanını dinlememektir..
Kalbi ferahlatan ise Acziyetle gelen tevazudur, hiç koşulsuz inanmaktır. Kalbi ferahlatan,bir yudum da olsa sevgilinin elinden su içmektir..
allah razı olsun kardeşim...

*_NaZLı_*

(*_BABASININ_KIZI_*)

Aldığı Beğeniler
2,357
Takım
Diğer
Allah razı olsun melek bacım güzel paylaşımınız için,ellerinize yüreğinize sağlık.

vuslatt

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
15
Emeğine yüreğine saglık teşekkürler

masiva

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Fenerbahçe
Kalbi ferahlatan ise Acziyetle gelen tevazudur, hiç koşulsuz inanmaktır. Kalbi ferahlatan,bir yudum da olsa sevgilinin elinden su içmektir..
ALLAH RAZI OLSUN YÜREĞİNE SAĞLIK

Üst Alt