Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

DuayaSevdali

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Diğer
Gözleri uykusuz bir Yalnizlik...

Sabah olsun kalkacagim ellerimi göklere kaldirarak bir dua e$liginde. Besmele ile...

Uyandim i$te ellerim hava semada bir dilim dua, bir dilim a$k. Bir sabahsiz uyani$ta gözlerim seherin nihayetinde. Birle$mi$ altin kanatli iklimlerin ellerime dü$en yapraklariyla kaldiriyorum gözlerimi dualara. Ve dua dua ilerliyorum acilara. Aci ki olduran bir fiilin oldurgan eylemi. Pi$me süreclerinde tarifsiz bir seyirleni$.

Gözleri uykusuz bir yalnizikti. Elleri bo$lukta salinan bir geceydi, naifti, ürkekti, kirilgandi, gözlerine degmemi$ bir günahti. Bir sesti bir haber. Bir nehirdi ki akardi güllerce. Gül gibi selamdi, hüzündü biraz da kendi a$kinda hem a$ikti hem de a$kti. A$kin netameli ayiydi ve ay ancak onunla aydinlanirdi. Yok, öyle bir heyecan. Yok onun gibi. Gül hadi biraz. Sana güller dereyim. $imdi bu ak$amüzerinde. Yok öyle güz gibi küsme, Güzler bir hüznü ta$ir. Yok öyle durma denizler kurur yoksa. Gül ve bak. Kalk ve beyazla giyin. Bak güz ayriliktir. Bak güz bir hüzündür. Gül ise bir hayattir.

Bir yabanci selam ile kendi ellerimde, kendi ceplerimde delik bir cocuklugu endi$eli bir günahla ya$iyorum. Yüregimde bir gül. Gül hadi sana gülmeler yaki$ir. Somurtkan ak$amüzerlerinde, güzleri cekiyor kayiklar. Yok, durma öyle güzler soguk olur. Solugunu soguga bula$tirir.

Ne bir ses var, ne de haber. Artik senden bir rüzgar, kalmi$ligin ortasina yildirim gibi dü$üyor. Bir yabanci kaldirimda dalinca hüzünlere, kendi dü$lerimde kendimsiz kaldim. Sonunda bir oyuncak ve cocuklugum yani dalinca bir günaha gözlerimde uykusuz bir uykusuzluk kaldi. Hadi gül biraz gül ki arinayim.

Neresi bo$lukta kalmi$, neresi aydinlikta güz baharda saklanmi$, ki$ siyahta. Ne bir ses ne de bir haber, Gelmiyor artik bahardan. Tikirtisiz bir anda dilim hasretinle kaldi. Bir yabanci kur$unda kendi ellerimle oyunlara daldim. Ölüm bozan bir ölümle uyanir oldum.

Hadi gül biraz. Yok, olsun güz gibi sonbahar hüzünleri ve yapraklarinda metanetli bir ay dü$sün kursagimizda dü$lere. Gelsin artik senden, gelsin ortasina rüzgarlarin $im$ek dü$mü$ yabanciligima. Dü$sün ellerimize gül hadi. Arinayim. Aklanayim. Gülümseye ali$ayim. Cocuk kalsamda ellerinde, adamca hüzünlerde gülenleyim. Sana gülmeler yaki$ir. Hadi gülümse kader deyip somurtma, yok öyle somurtma güz gibi, nefeslen. Güz sogukluk ta$ir. Hayat bulsun sararan yapraklar yeniden. Bahar ve sen. Gözlerimde hala uykusuz bir yalnizlik

Ille de hüzün. Kendi ellerimle hüzünler cizdim. Hüzünlü bir oyunda kervanlari soydum. Geceleri yaktim, resimleri birer birer astim duvarima. Isimler yazdim. Hayirdir dedim. Günahtir dedim. Karaladim. Cizdigim kelimelerde bir hasret belirdi. $imdi bir yaban havasinda hanceremde bogum bogum gözya$i Bir de oyuncak var ellerimde, kelimeler.

Özledim seni...

Bilal Can

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Emegine saglik kardesim cok güzel bir yazi paylasim icin tesekkürler
Rabbim razi olsun
Selam ve Dua ile........

Bir_Katre

RAHMETLE ANIYORUZ DEĞERLİ KARDEŞİM

Aldığı Beğeniler
50
Takım
Galatasaray
Güzel paylaşımdı yüreğine sağlık kardeşim...

nurseza

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
Güzel bır yazıydı CANNN ellrıne saglık

Üst Alt